Βρίζονται ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τον Σόρος, αλλά ουδείς τολμά να πιάσει τον άνθρωπο του Σόρος, τον Παπανδρέου στο στόμα του.


ΓΑΠ ΣΟΡΟΣ
Με ένα κλικ στην εικόνα θα μπορέσετε να εξηγήσετε πολλά από αυτά που

συμβαίνουν στην χώρα μας.
Ο Σόρος με τον ρώσο ΓΑΠ, στο Κρεμλίνο. Λίγο μετά ξεκίνησε η κατάρρευση της Ρωσίας, το ξεπούλημα του εθνικού της πλούτου, οι μαζικές δολοφονίες ανθρώπων, μέχρι την στιγμή που ο Πούτιν λύτρωσε την πατρίδα του: Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.
Αντίστοιχα στην Ελλάδα, τον Νοέμβρη του 2009 ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Σόρος. Αυτά που ακολούθησαν, τα γνωρίζετε. Άλλωστε η ίδια η κυρία Παπανδρέου, επιθυμούσε διακαώς την επαφή του γιού της με τον σφαγέα.
Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις αυτά που αποκαλύπτει το Ολυμπία εδώ και 3 χρόνια, να χρησιμοποιούνται ως πολιτικά επιχειρήματα από αντίπαλα κόμματα που μέχρι πρότινος τα χαρακτήριζαν “υπερβολές” και συνωμοσιολογίες. 

Το νέο παιχνίδι στο πολιτικό σύστημα, ακούει στο όνομα “πάνω σου ο Σόρος”. Ουδείς όμως τολμά να αγγίξει τον πραγματικό άνθρωπο του Σόρος στην Ελλάδα. Τον Γιώργο Παπανδρέου.
Γι΄αυτό και ακούγεται απολύτως φαιδρό όταν ακόμα και ο Ε. Βενιζέλος κατηγορεί τον Τσίπρα για σχέσεις με τον Σόρος, όταν ο ίδιος ως υπουργός ΓΝΩΡΙΖΕ πως ο Παπανδρέου έφερνε το ναζιστικό γουρούνι από την πίσω πόρτα ως πρωθυπουργός. 

Όπως έφερνε και τον άλλον απατεώνα, τον Ρουμπινί που ανεχόταν να τον παρουσιάζουν οι εδώ λακέδες της δημοσιογραφίας ως “Νομπελίστα”.

Σχόλια

  1. Ποιος ξεκίνησε το κυνήγι των μεγαλοοφειλετών του Δημoσίου;
    Τι στάση είχαν κρατήσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης;
    Παρατηρούμε πολλά δημοσιεύματα τελευταία για συλλήψεις μεγαλοοφειλετών προς το Δημόσιο.
    Έτσι πρέπει να γίνεται.
    Αλλά καλό είναι να θυμηθούμε ποια κυβέρνηση τα νομοθέτησε αυτά και πότε ξεκίνησε επιτέλους το κυνήγι εκείνων που για χρόνια παρασιτούσαν εις βάρος της κοινωνίας.
    Γιατί αυτοί που το ξεκίνησαν, πλήρωσαν και το πολιτικό κόστος. Και ο νοών νοείτο…
    Το Μάρτιο του 2011 ψηφίζεται από το ελληνικό κοινοβούλιο ο νόμος 3943/2011 «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών».
    Ένας νόμος – τομή για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και τη μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.
    Ποια ήταν η βασικότερη ίσως αλλαγή που επέφερε ο συγκεκριμένος νόμος; τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της μη καταβολής χρεών προς το δημόσιο να τιμωρούνται πλέον με πολύ αυστηρότερες ποινές, να ισχύει το αυτόφωρο, και είναι δυνατή, για τα σοβαρότερα από αυτά, η προφυλάκιση.
    Ποια ήταν η στάση της Ν.Δ. αλλά και όλων των κομμάτων της τότε αντιπολίτευσης στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο; Το καταψήφισαν – και επί της αρχής και στις κυριότερες διατάξεις του!
    Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε μόνο από την τότε κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Ποιος ουσιαστικά ωφελείται από την σύλληψη της φοροδιαφυγής; Φυσικά ο αδύναμος, ο συνταξιούχος και ο μισθωτός, διότι μειώνεται η δική του φορολογία και έτσι δεν θα πέφτει ΘΥΜΑ της παραπληροφόρησης.
    Γιατί τα άλλα κόμματα δεν συμπαρίστανται σε αυτή την προσπάθεια; Γιατί οι φοροφυγάδες, είναι πρόσωπα που ανήκουν σε όλους τους χώρους, άρα και σε ανθρώπους που δήθεν φωνάζουν για..αδικίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο μετά ξεκίνησε το… πρωτοφανές για την Ελλάδα φαινόμενο να οδηγούνται επιτέλους στη δικαιοσύνη μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου – και μερικοί από αυτούς να προφυλακίζονται.
    Το 2011 που ξεκίνησε η προσπάθεια συνελήφθησαν πάνω από 50 άτομα ενώ σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα ο σημερινός υφυπουργός οικονομικών κ. Μαυραγάνης το πρώτο εννεάμηνο του 2012 συνελήφθησαν συνολικά 686 άτομα για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ.
    «Η ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής θεσπίστηκε κατά καιρούς με διάφορες διατάξεις και εντάσσεται στο σύστημα μέτρων που λαμβάνονται από το υπουργείο Οικονομικών για να παταχθεί μεθοδικά και αποτελεσματικά το φαινόμενο αυτό», ανέφερε ο κ. Μαυραγάνης, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι «με το Ν. 3943/2011 προβλέφθηκε ότι το ποινικό αδίκημα της μη καταβολής βεβαιωμένων χρεών προς το Δημόσιο είναι διαρκές και συνεπώς συνεχές αυτόφωρο».
    Δείτε εδώ: http://tvxs.gr/news/ellada/pano-apo-680-syllipseis-ofeileton-toy-dimosioy-2012
    Το Μάρτιο του 2011, όλοι καταψήφιζαν. Η κυβέρνηση Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ και εδώ σήκωναν μόνοι την προσπάθεια για το αυτονόητο.
    Σήμερα όλοι επικαλούνται το αποτέλεσμα αυτών που καταψήφιζαν.
    Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλήρης δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:
    ================================
    «Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες.

    Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια.

    Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ.

    Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό.

    Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

    Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

    Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα.

    Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ηλιθιότητα είναι αήττητη #1139

    "Είναι στη μοίρα της Θεσσαλονίκης, είναι στη μοίρα της Μακεδονίας, από εδώ να ξεκινά η απελευθέρωση της πατρίδας μας. Αυτό εδώ το χώμα δεν σηκώνει ούτε τύραννο ούτε κατακτητή, δεν σηκώνει ούτε επιτρόπους"
    Πάνος Καμμένος, πόντος στο καλτσόν της πατρίδας 10/2/2013
    Περίμενε να ανοίξει το Τριώδιο πουλάκι μου. Έτσι για το ξεκάρφωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΧΟΝΤΡΟΣ !...

    ΣΕ ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Παπανδρέου αναφέρονται τα εξής :
    «Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.
    Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".
    Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

    Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι "αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ".

    Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

    Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010.

    Στη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει:

    "Μόλις συναντήθηκα με τον έλληνα πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας".


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O KAMMENOΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...!

    Πριν φορέσει τον μανδύα του "πατριώτη" και του "ανεξάρτητου", ο Καμμένος (όνομα και πράγμα) σύμφωνα με αρχεία των Wikileaks έδινε στοιχεία στην αμερικάνικη πρεσβεία για τον Κώστα Καραμανλή και το υπουργικό συμβούλιο, με ιδιαίτερη περιγραφικότητα.
    Ο "φιλορώσος" Καμμένος φαίνεται πως ....
    είναι τελικά φιλοαμερικάνος, με ιδιαίτερη έμφαση στα ταξίδια με ελικόπτερα και στον χαφιεδισμό όπως γράφει η Δημοκρατία...

    Δεν είναι δυνατόν! Κάρφωνε ο Καμμένος την κυβέρνηση Καραμανλή στην πρεσβεία; Ο πατριώτης; Στα 4 μπροστά στους Αμερικάνους ο Πάνος;
    "Το περιεχόμενο τηλεγραφημάτων της αμερικανικής πρεσβείας που αποκάλυψε η wikileaks και αναφέρονται στις σχέσεις του Π. Καμμένου με την αμερικανική πρεσβεία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία”.

    Τα τηλεγραφήματα αναφέρονται στον Δεκέμβριο του 2006, εποχή κατά την οποία η παρουσία και η πολιτική του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο υπουργείο Άμυνας προβληματίζει τους Αμερικανούς, κυρίως επειδή δεν χαλάει λεφτά για προμήθειες και έτσι απευθύνονται στον κ. Καμμένο για να μάθουν τι συμβαίνει."

    ΩΩΩ,,ΡΕ,,,,Ο πατριώτης ο τζακούζης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου