Ο Παπανδρέου ψηφίζει για την παραπομπή Παπακωνσταντίνου (video)

Σχόλια

  1. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΡΩΜΙΣΕ ΑΠΟ ..ΑΣΒΟΥΣ.
    Βρίθει η Ελληνική μπλογκόσφαιρα από δήθεν αποκαλυπτικό υλικό και μυστικά που «οι κυβερνήσεις μας έκρυβαν τόσα χρόνια». Πλέον το Ελληνόφωνο διαδίκτυο έχει καταστεί ως το απόλυτο μέσο με το οποίο εκδηλώνονται και διαδίδονται κατά κόρον οι ακροδεξιές και φασιστικές τάσεις και θέσεις, αφού εκεί υπάρχει το χρήμα.Ο Σόρος και ο κάθε Σόρος είναι έτοιμος να βρεί εφιάλτες που θα του αυξήσουν τα κέρδη ρίχνοντας ένα μικρό αντίτιμο του εφιαλτικού τους … ‘’πεπρωμένου’’.
    Δεκάδες blogs, τα οποία συνεχίζουν να αναδημοσιεύουν καθημερινά την ίδια «είδηση» με τίτλους όπως «Είδηση Βομβα! Λαθροεισβολείς τρώνε σκυλιά», ή «Αποκάλυψη, οι Έλληνες πάτησαν πρώτοι στο φεγγάρι», ή «Προδότες Ανθέλληνες Πολιτικοί», προβάλλουν και αναπαράγουν (με τον δικό τους «ιδιόμορφο» τρόπο) είτε ένα μικρό κομμάτι της πραγματικότητας (αυτό που, φυσικά, τους βολεύει) είτε ακόμη και το πιο ανυπόστατο ψέμα ως ακλόνητη αλήθεια.
    (Άλλωστε δεν χρειάζεται κανείς να έχει στοιχεία και αποδείξεις προκειμένου να διαδώσει οτιδήποτε μπορεί να σκαρφιστεί ο νους του μέσω της Ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Και ενώ γενικά επιτρέπουν τον σχολιασμό των θεμάτων που αναρτούν, όταν πρόκειται να περάσει τις δικές τους πληρωμένες ‘’ειδήσεις’’, σταματούν την ανάρτηση σχολίων και προβάλουν μόνο..του αφεντικού τους. Τρέμουν τον αντίλογο, τρέμουν τον λαό, τρέμουν την ενημέρωση, τρέμουν την δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου