Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ του δωσιλογισμού κατηγορεί το λαό σαν «συντεχνία»!!!

Ο Αντώνης Σαμαράς, ακολουθώντας την πεπατημένη, έκραξε: 
«Τα Μέσα Μαζική Μεταφοράς» ανήκουν στο λαό και όχι στις συντεχνίες που τον ταλαιπωρούν»!!! 
Ο Σαμαράς, για να δικαιολογήσει τη στραταρχική αυθάδεια της συντεχνίας των ανδρεικέλων, την επιστράτευση των απεργών, κατέφυγε στο γνωστό φαιό «αξίωμα»: Στιγματίζει τους απεργούς σαν «συντεχνία»!!!


Τα τελευταία χρόνια, όλες οι κατοχικές κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις της χρηματιστηριακής χούντας και των τοκογλύφων, όλες αυτές οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συντεχνίες των δωσίλογων κυβερνητικών παρασίτων, από κοινού με τις καμαρίλες της δημοσιογραφικής «αλητείας» (η συντεχνία των ροπαλοφόρων της μαύρης προπαγάνδας), συκοφαντούσαν κάθε απεργιακή εκδήλωση και αγωνιστική κινητοποίηση σαν «συντεχνία»… 

Όποιος γνωρίζει ιστορία γνωρίζει και τα ακόλουθα: 

α). Πάντα οι κυρίαρχες ελίτ εξουσίας ταύτιζαν το εθνικό συμφέρον με τα δικά τους συμφέροντα. Πάντα τα συμφέροντα των εργατών και του λαού γενικότερα τα στιγμάτιζαν σαν «συντεχνιακά συμφέροντα»: Η συντεχνία των οικονομικών ληστών συκοφαντούσε τις λαϊκές διεκδικήσεις σαν «συντεχνίες». 

β). Πάντα οι δυνάμεις του κεφαλαίου δεν είχαν πατρίδα. «Πατρίδα» ήταν τα κέρδη τους. Γι’ αυτό και πάντα, στο βωμό των συμφερόντων τους υπονόμευαν και ξεπουλούσαν την πατρίδα, στο όνομα του …

λαϊκού συμφέροντος!!! 

γ). Πάντα οι κυρίαρχες ελίτ και το υπηρετικό πολιτικό τους και δημοσιογραφικό προσωπικό ήταν οι πιο άθλιοι πατριδοκάπηλοι και δωσίλογοι. Εμπορευόντουσαν τον πατριωτισμό για να επικαλύψουν τον ελεεινό τους δωσιλογισμό… 

δ). Τέλος, ΠΑΝΤΑ η συντεχνία των κλεφτών και δημίων του λαού, επέβαλε τη βία και την τρομοκρατία ή τα ανοικτά πραξικοπήματα, στο όνομα της «συντεχνίας» …λαός… 
Ο Σαμαράς, λοιπόν, δεν πρωτοτυπεί. Απλώς γίνεται πιο γελοίος και κυνικός από τους προγενέστερους, διότι επιχειρεί να βάλει στο γύψο τις απεργίες και τον ελληνικό λαό, στο όνομα του …λαού, όταν ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει βαθιά, αλλά και βιώνει καθημερινά, την άγρια και φρενοβλαβή εξόντωσή του από τη δωσίλογη κυβέρνηση Σαμαρά. 
Δεν μπορεί να μιλούν αυτοί που έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα, αυτοί που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ΑΠΟΙΚΙΑ του 4ου Ράιχ και των τοκογλύφων, για «Τα Μέσα Μαζική Μεταφοράς» ανήκουν στο λαό»: Αυτό πλέον αποτελεί παράκρουση δωσίλογου θράσους και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ… 

 

Αν είναι δυνατόν αυτοί που κατατρώνε τις σάρκες του ελληνικού λαού, σαν πεινασμένα θηρία, να στιγματίζουν κάθε απεργιακό αγώνα και λαϊκή εκδήλωση ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΑΣ, σαν «συντεχνία» ΚΑΙ να αλυσοδένουν την ελληνική κοινωνία, στο όνομα του λαού που δολοφονούν ανελέητα… 

Και δεν υπάρχει πιο μακάβριος, φαιός μορφασμός, από το να μιλά στο όνομα των λαϊκών συμφερόντων μια πραξικοπηματική κυβέρνηση της ευρω-χούντας που επιβάλει διατάγματα επιστράτευσης και γύψου: Μια κυβέρνηση που έχει παραδώσει την Ελλάδα στην απληστία των τοκογλύφων, μια κυβέρνηση που ρουφά, με θηριώδη λαιμαργία, το αίμα του ελληνικού λαού, μια κυβέρνηση που ασελγεί πάνω στο σώμα, αλλά και στο πτώμα της ελληνικής κοινωνίας… 

Εδώ, όλες αυτές οι πραγματικές ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ των μαφιών του χρήματος έχουν κηρύξει έναν άγριο, αδυσώπητο και ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του ελληνικού λαού, τον εκτελούν κυριολεκτικά και έχουν το αβυσσαλέο θράσος να ωρύονται εναντίον των ΑΠΕΡΓΙΩΝ και να τις χαρακτηρίζουν «συντεχνιακά συμφέροντα»… 

Δολοφονούν το λαό, καθημερινά και χωρίς έλεος και απαιτούν απ’ αυτόν να αποδεχτεί τη δολοφονία του και να ΜΗΝ αμύνεται ούτε με ΑΠΕΡΓΙΕΣ, γιατί αυτές είναι σε βάρος του …λαού!!! 

«Σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω», δηλαδή… 

Αυτή είναι η φιλοσοφία των σύγχρονων δωσίλογων ραγιάδων, τύπου Σαμαρά, Βενιζέλου, ΓΑΠ, Παπαδήμου και ΣΙΑ… 

Ιδιαίτερα αηδιαστική είναι η παρασιτική «αλητεία» των καθεστωτικών μπράβων»: Δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, «επιστήμονες», όλοι αυτοί που τρέφονται και διαφημίζονται από το καθεστώς, όλα αυτά τα ποικίλα και πολύχρωμα μαντεία της δωσίλογης προπαγάνδας… 
ΟΛΟΙ αυτοί που επινοούν ποικίλα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα εξωραϊσμού και επικύρωσης των κυβερνητικών πραξικοπημάτων και των δικτατορικών επιστρατεύσεων… 

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…




ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Πως μαθαίνουμε για κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ;
    Με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου, κάθε έξοδο, έργων, ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ή οποιασδήποτε ΔΑΠΑΝΗΣ, τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, eπί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ! ΄Ετσι, ο κάθε ένας μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
    Γιώργο Παπανδρέου,
    υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για Όσα ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
    ================================
    Έτσι θα αλλάξουμε την Ελλάδα μας !
    Από την πρώτη ημέρα, μετά τις εκλογές του 2009, βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο με την διεφθαρμένη παραπολιτική αντίληψη.
    Η χώρα ζούσε στη σκιά της διαφθοράς, των σκανδάλων, των δικαστικών των παραδικαστικών επεμβάσεων και παρεμβάσεων, στα τοξικά ομόλογα, στη ΜΠΟΧΑ της Ζήμενς, στη δυσοσμία των κουμπάρων και στην έντονη προσφορά τοξικών… αποβλήτων μιας κυβέρνησης που δεν ΥΠΗΡΞΕ!!!
    Έτσι , το έλλειμμα άρχισε να τρέχει τόσο γρήγορα και τόσο επικίνδυνα.

    Στο τιμόνι της χώρας υπήρχαν… καλόγεροι και… καλόγριες που έδιναν …ευχές και «ευλογίες» .
    Το ένα σκάνδαλο διαδέχονταν το άλλο, μέχρι που ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής, για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ!!!
    Η δικαιοσύνη απουσίαζε επιδεικτικά και πολλές φορές και ..προκλητικά.
    Ένα μικρό …δείγμα, αποτελεί η μέχρι σήμερα φωνητική ΑΚΑΜΨΙΑ ! του πρωτεργάτη του… σύγχρονου ελληνικού οικονομικού ….θαύματος κ. Κ. Καραμανλή.
    200.000 χιλιάδες προσλήψεις «παραθυρικές» στιγμάτιζαν τα μελλούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΡΩΜΙΣΕ ΑΠΟ ..ΑΣΒΟΥΣ.
    Βρίθει η Ελληνική μπλογκόσφαιρα από δήθεν αποκαλυπτικό υλικό και μυστικά που «οι κυβερνήσεις μας έκρυβαν τόσα χρόνια». Πλέον το Ελληνόφωνο διαδίκτυο έχει καταστεί ως το απόλυτο μέσο με το οποίο εκδηλώνονται και διαδίδονται κατά κόρον οι ακροδεξιές και φασιστικές τάσεις και θέσεις, αφού εκεί υπάρχει το χρήμα. Ο Σόρος και ο κάθε Σόρος, είναι έτοιμος να βρεί εφιάλτες που θα του αυξήσουν τα κέρδη, ρίχνοντας ένα μικρό αντίτιμο του εφιαλτικού τους … ‘’πεπρωμένου’’.

    Δεκάδες blogs, τα οποία συνεχίζουν να αναδημοσιεύουν καθημερινά την ίδια «είδηση» με τίτλους όπως «Είδηση Βομβα! Λαθροεισβολείς τρώνε σκυλιά», ή «Αποκάλυψη, οι Έλληνες πάτησαν πρώτοι στο φεγγάρι», ή «Προδότες Ανθέλληνες Πολιτικοί», προβάλλουν και αναπαράγουν (με τον δικό τους «ιδιόμορφο» τρόπο) είτε ένα μικρό κομμάτι της πραγματικότητας (αυτό που, φυσικά, τους βολεύει) είτε ακόμη και το πιο ανυπόστατο ψέμα ως ακλόνητη αλήθεια. ** (Άλλωστε δεν χρειάζεται κανείς να έχει στοιχεία και αποδείξεις προκειμένου να διαδώσει οτιδήποτε μπορεί να σκαρφιστεί ο νους του μέσω της Ελληνικής μπλογκόσφαιρας).

    Οι ΔΙΑΠΛΟΚΗ σήμερα νοικιάζει φθηνά και ανεύθυνα, τους ευκαιριακούς καραγκιόζηδες του διαδικτύου. ΄Οψιμοι ‘’πατριώτες"-χθεσινοί έμποροι άσπρης σκόνης και λευκής σάρκας, είναι πρόθυμοι να κρεμάσουν και τη..μάνα τους !
    Οι νταβατζήδες του Καραμανλή και..σύμβουλοι του Sαμαρά είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να γράψουν και να κάνουν τα πάντα.
    Μοναδικός τους εχθρός η Δημοκρατία και ο Γ. Παπανδρέου. Γνωρίζουν τι τους περιμένει αν κρίνουν και από τα μέτρα που ψηφίστηκαν.
    Βέβαια τρέμουν στην ιδέα ,αφού οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ την κάθαρση που εγκαινίασε ο Γ. Παπανδρέου. Δεν έχει σημασία που τον έδιωξαν γιατί ήταν σοσιαλιστής, σημασία έχει ότι ΞΕΡΟΥΝ ότι είχε δίκιο για τη διαπλοκή και του νταβατζήδες της Ελλάδας.

    Όλοι σιγά –σιγά αναγνωρίζουν και ομολογούν το δίκιο του αγώνα του. ΜΟΝΟ οι..κόκκινοι δικαστές και οι εφιάλτες της δημοκρατίας αντιστέκονται ακόμη, σαν τα φίδια που τα πατάς στο κεφάλι !
    Και πράγματι.
    ΤΑ ΦΙΔΙΑ της δημοκρατίας θέλουν πάτημα στο κεφάλι !
    Η ώρα τους έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου