Η ΝΔ γίνεται πλέον υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ....


daneia-pasok-nd-580x331Παρακολουθούμε ήδη στα ΜΜΕ στελέχη της ΝΔ να στηρίζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Αυτή η εικόνα, δεν έχει να κάνει πλέον με καμία σωτηρία της χώρας, για την οποία μας παραμύθιασαν προκειμένου να συγκυβερνήσουν και προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον ελληνικό λαό.

Τα τελευταία «φύλλα συκής» πέφτουν. 
Τα δύο αδελφά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έσονται πλέον «εις σάρκαν μία». Τα δύο πάλαι ποτέ πολιτικά «θηρία» του ελληνικού δικομματικού πολιτικού συστήματος, τα επονομαζόμενα και«μονομάχοι», τα οποία μας παραμύθιαζαν στο προσκήνιο και μας δίχαζαν με τις δήθεν διαχωριστικές γραμμές τους, με το δήθεν αβυσσαλέο πολιτικό μίσος και τις συγκρουσιακές ιδεολογικές αντιπαραθέσεις, έριξαν τις μάσκες και αποκαλύπτεται τώρα το τεράστιο πολιτικό θέατρο των δήθεν αντιπαραθέσεων που έπαιζαν τόσα χρόνια εμπαίζοντας το λαό.

Όπως είναι γνωστό , ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση με την οποία ζητεί να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες όχι μόνον του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του κ. Βενιζέλου. Η πρόταση αυτή αναγκάζει πλέον τη ΝΔ να πάρει σαφή θέση υπέρ του κ. Βενιζέλου, διαφορετικά θα κινδυνεύσει άμεσα με πτώση της από την κυβέρνηση και με απώλεια των προνομίων της εξουσίας.

Πολύ φοβόμαστε όμως, ότι και η ΝΔ θα ακολουθήσει σύντομα το ΠΑΣΟΚ στην πτώση του. Στην πτώση όλου του πολιτικού συστήματος.

Πέτρος Χασάπης

Σχόλια

  1. Κύριε Βαγγέλη μας (Κολλητέ φίλε του Προκόπη μας).
    ============
    Το μεγαλύτερο λάθος σου, είναι ότι υπονόμευσες τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, και Πρόεδρο του Πασόκ και "εν ώρα μάχης". Αυτό το απερίγραπτο γεγονός και η μομφή ενός ακόμη πολιτικού εφιάλτη, θα σε ακολουθούν μέχρις ότου υποβάλεις την παραίτησή σου και ΦΥΓΕΙΣ από το ΔΙΚΟ ΜΑΣ Πασοκ. Επί της απόφασής δεν χωρά ΕΦΕΣΗ εκ μέρους σου.
    Λοιπόν;
    Ο Γιώργος Παπανδρέου...έφυγε; έφυγε μόνος του; Έφυγε γιατί...βαρέθηκε;

    Ντροπή !!! Όλοι εδώ ζούμε και όλοι βλέπουμε την πραγματικότητα, εκτός εάν δεν θέλουμε;
    Πότε πήγε ο Παπανδρέου στην Ευρώπη και όταν γύρισε τα ΜΜΕ και οι "προστατευόμενοι" δεν τον..έθαψαν;
    Ποιος διοχέτευε στην αγορά την..αδυναμία του Γιώργου να επιλύσει τα προβλήματα; Ποιος, μαζί με άλλους, τον αποκαλούσαν "Γιωργάκη"; Ποιος του "έσκαβε το λάκκο" δημιουργούσε γύρω του την "κάστα των ..εγκεφάλων"; Ποιος και σε ποιον σηκώσατε το δάκτυλο κομματικά επίορκα ..πλάσματα;
    Πότε μάθαμε την αλήθεια για το έλλειμμα; Ποιος από το ΠΑΣΟΚ του ..Βαγγέλη σήκωσε το ανάστημά του και υπερασπίστηκε την Ελλάδα και το Πασόκ ;
    Ποιος συναντιόταν κρυφά και απόκρυφα με τους ΙΔΙΟΥΣ νταβατζήδες του Καραμανλή;
    Τί έκανε ο Βαγγέλης όταν ο Σαμαράς ..μαμούσε και έδερνε κατά των αποφάσεων του Παπανδρέου και του Πασόκ ;
    Κύριε Βενιζέλο,
    ‘’κατάφερες’’ το ακατόρθωτο και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Κατάφερες να γίνεις το πιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ στοιχείο στο χώρο του Πασόκ και ΔΙΔΥΜΟΣ αδελφός του..μοναδικού μέχρι πρότινος Προκόπη Παυλόπουλου.
    Αποτελείτε σήμερα οι δυό σας ,ότι απεχθέστερο και ειδεχθέστερο μικροκομματικό μόρφωμα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.
    Μη σκέπτεσαι και μην προγραμματίζεις το μέλλον. Πολιτικό και κομματικό μέλλον για σένα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει!! Σε βλέπουμε, θυμόμαστε και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ!!
    Μας πούλησες και μας ξευτέλισες. Μας έκανες χλεύη και ειρωνικό χαμόγελο των… ανύπαρκτων.
    Έδωσες εργαλεία και έσκαψαν, υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες σου το κενοτάφιο του Σοσιαλιστικού κινήματός μας. Τους έδωσες δυνατότητες και όπλα να μας περιγελούν. Μας μείωσες και μας προκάλεσες αποκαλώντας μας «ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ» ! Μα ποιο σάπιο ιδεολογικό μόρφωμα από εσένα υπάρχει; Που και σε ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ, πλην του εαυτού σου, πιστεύεις;
    Ποιον δέχεσαι ,αποδέχεσαι και… επιτρέπεις να παραβρεθεί εύφωνος δίπλα σου, χωρίς την επίπληξη και αδηφαγία του απάνθρωπου βλέμματός σου που μας θυμίζει σκηνές από ΖΟΥΓΚΛΑ;
    Έχεις φίλους Βαγγέλη Βενιζέλο; Κι αν ΝΑΙ(;) ονόμασέ μας… έναν πλην του..Προκόπη σου !
    Ενδεικτικά σου αναφέρω:
    Πότε, κύριε Βαγγέλη μας υπερασπίστηκες τον ΝΟΜΙΜΟ πρόεδρο του Πασοκ και Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, όταν ΟΛΟΙ τους κατηγορούσαν, ότι παραποίησαν το έλλειμμα;
    Ποιος τον υπονόμευσε ώστε να παραιτηθεί για να γίνει "αποδεκτός" ο Αντωνάκης;
    Ποιος στις εκλογές βγήκε και ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜ Η ! «αποδεχόμενος» ότι ο Παπανδρέου έσφαλε και άρα γιατί να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ;
    Αν, έσφαλε ο Παπανδρέου ΕΣΥ!!! σήμερα τίνος το πρόγραμμα θα πας να υπερασπιστείς; Το δικό σου, όταν ήσουν υπουργός… Άμυνας, ή του Σαμαρά που ήταν ..αντιπολίτευση;
    Και τι θέλεις τώρα να αλλάξεις όνομα στο ΠΑΣΟΚ; Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μας έκανες.
    ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ…ΣΥΝ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ !!

    "Εγώ"! από τώρα! αγωνίζομαι ΦΑΝΕΡΑ με όλες μου τις δυνάμεις για την Ελλάδα που ήξερα και όχι αυτή που "εφτιαξες " με τον Αντωνάκη σου !
    "Εγώ"! δεν σου αναγνωρίζω το δικαίωμα οποιασδήποτε συμμετοχής σε κυβέρνηση Σαμαρά !
    "Εγώ"! σου λέω ανοιχτά και καθαρά:
    Βαγγέλη δεν ήσουν ποτέ Πασόκ ! ΄Ησουν πάντα ο εαυτός σου. ΄Ησουν πάντα ο φίλος του Προκόπη, του αντιπαθέστερου πολιτικού σε ΟΛΗ την Ελλάδα.

    Φύγε να με διευκολύνεις, αλλιώς θα σε "πολεμήσω" με όλα μου τα επιχειρήματα και με όλες μου τις δυνάμεις.

    Έχεις δεξιά νοοτροπία, ΑΔΕΞΙΑ συμπεριφορά και ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αντίληψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου