ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Δάνειο-μαμούθ 98 εκατομμυρίων ευρώ πήρε το MEGA! Μαντέψτε ποιός πληρώνει…Η τροικα αυτά δεν τα βλέπει??..!.. ?..!



Στη σύναψη μεγάλου μακροπρόθεσμου δανείου από κοινοπραξία τραπεζών της οποίας ηγείται η Εθνική Τράπεζα προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες της Αξίας, η «Τηλέτυπος». Φανταστρουμφικό!
Η κρατική τράπεζα του κυρίου Ζανιά, του κυρίου Μάκα, του κυρίου Τουρκολιά κλπ, βλέπει μπροστά, αναγνωρίζοντας την προοπτική του Mega που τώρα με την ανάπτυξη της οικονομίας θα τρέχουν ακόμα και οι τυροπιτάδες να διαφημιστούν στον Λιάγκα.
Ως γνωστόν, το εμπορικό τμήμα του Mega, σαρώνει στην διαφήμιση με πολυδιάστατη συμμετοχή όλων των κλάδων. Των τραπεζών και του ΟΤΕ δηλαδή, άντε και λίγο Βοδαφον με σήμα σταγόνα αίμα (όχι του Τσαλικίδη προφανώς).
Έτσι, η κοινοπραξία τραπεζιτών εξασφαλίζει ότι θα πάρει πίσω τα δάνεια που δίνει στον αναπτυσσόμενο κλάδο της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, αφού και να μην μπορεσει η επιχείρηση να ανταπεξέλθει, θα βρεθούν πάλι οι πρόθυμοι παπανδρέηδες για να σβουρίξουν ένα μνημόνιο και να πληρώσει τα τραπεζικά σπασμένα ο μαλ.. εεεε.. ο κυρίαρχος λαός.
Άντε και του χρόνου.
Τι ήθελες τυροπιτά; Πλαφόν πεντοχίλιαρο για αγορά ζύμης; Βάλε δυο βίλες για προσημείωση και βλέπουμε..........

πηγη

Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗ ....ΔΙΑΠΛΟΚΗ;...
    =============================
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΡΕ "ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ" ;;;...
    * Με τον υιό Ψυχάρη στο πλευρό του ο...μη διαπλεκόμενος Αντώνης
    Ήταν ήδη γνωστό από τις 28 Σεπτεμβρίου και χθες ουσιαστικά ανακοινώθηκε. Ο Ανδρέας Ψυχάρης υπέγραψε άρθρο του στο ΒΗΜΑ (στην εφημερίδα του...μπαμπά του) με την ιδιότητα "Ο κ. Ανδρέας Στ. Ψυχάρης, σύμβουλος πρεσβείας α’, είναι διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας."
    *Μπορεί οι Φαήλοι ,να πιστεύουν ότι ο Σαμαράς είναι ο νέος Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Είναι πλέον εμφανές ότι ο Αντώνης χρωστάει πολλά και σε πολλούς. Θυμίζω τι είχα γράψει παλαιότερα:
    * Ο Ανδρέας Ψυχάρης, είναι γιος του Σταύρου Ψυχάρη, διευθύνοντος συμβούλου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη που εκδίδει τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ και συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Είναι επίσης αδερφός του Παναγιώτη Ψυχάρη, εκτελεστικού αντιπροέδρου του ΔΟΛ.
    Πλέον, ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να ισχυριστεί ότι γύρω του έχει συνασπιστεί η ελίτ της Διαπλοκής και των "νταβατζήδων". Θυμίζω ότι στενός σύμβουλος του είναι...
    *...και ο Γιώργος Χαρβαλιάς, πρώην διευθυντής του "πράσινου" Έθνους, μιας εφημερίδας που αποτελεί τη φωνή του υπερεργολάβου Γιώργου Μπόμπολα.

    Ταυτόχρονα, εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ είναι εδώ και καιρό
    *ο Γιάννης Μιχελάκης, πρώην διευθυντής του κίτρινου Ελεύθερου Τύπου ενώ διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" έχει αναλάβει
    *η Μαριάννα Πυργιώτη, πρώην αρχισυντάκτρια της Realnews.
    Σήμερα εργάζεται στη Μακεδονία σαν …ακομμάτιστη «δημοσιογράφος»

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΝΔ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!
    Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012, 10:13 σαμαρας, συμφωνια

    **ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Απίστευτο κι όμως αληθινό.
    Πλέον από την ΝΔ του Σαμαρά όλα πρέπει να τα περιμένουμε.
    Μετά την συμμαχία με τον υιό Ψυχάρη,
    **ο Αντώνης έφερε δίπλα του και τον Μ.Κουρή.
    =========================
    Μάλιστα έκλεισε και συμφωνία μέσω της δημοκοπικής εταιρίας RASS όπου ήδη άρχισε και δημοσκόπηση με τα εξής ερωτήματα...Ποιος ευθύνεται που η χώρα μπήκε στο μνημόνιο
    1. Ο Κώστας Καραμανλής;
    2. Ο Γιώργος Παπανδρέου;
    3. Και οι δύο;
    Ο Σαμαράς θέλει να τα φορτώσει όλα στον πρώην Πρωθυπουργό και να βγει να πει πως εγώ ότι έκανα το έκανα επειδή είχε μεγάλη ευθύνη ο Καραμανλής.
    Στο σχέδιο υπάρχει και σφυροκόπημα στον πρώην Πρωθυπουργό μέσω του Παρόν αλλά και με άλλα ΜΜΕ που ελέγχει ο Μάκης. Η πληροφορία μας είναι διασταυρωμένη από δέκα μεριές. Αυτά προς το παρόν.

    *Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΙΚΑΣ!
    Άρχισε τις διαρροές μέσω του περιβάλλον του ο δήμαρχος Καλαμάτας Π.Νίκας για τις χθεσινές ευχαριστίες στον Μπόμπολα.
    Όπως διαρρέουν από το πρωί άνθρωποι του οι χθεσινές ευχαριστίες στον Εθνικό εργολάβο ήταν σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά. Δεν υπάρχει λόγος να μην...
    πιστέψουμε τον δήμαρχο μιας που ο γαλάζιος βουλευτής Μεσσηνίας Γ.Λαμπρόπουλος...
    μας είχε προετοιμάσει από το 2009
    ----------------------------------
    πως ο Α. Σαμαράς είναι άνθρωπος των μεγάλων συμφερόντων.
    Και από ΧΘΕΣ!!
    ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος...χαμογελάει «κακαριστά» !
    ======================
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1996 MHNYMA ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
    (Παράκληση να μελετήσετε τον..αντίπαλο, ειδικά οι «παντογνώστες α..δέξιοι»!
    "Αίσθημα απογοήτευσης επικρατεί σήμερα στον Έλληνα και την Ελληνίδα για την πολιτική ζωή στη χώρα μας. Δεν μιλώ για το ποιός κυβερνά ή το τι επαγγέλλεται, αλλά για το πρότυπο της εξουσίας που επικρατεί.
    ...Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και τελικά τα μέσα διαπαιδαγωγούν, διαμορφώνουν συνειδήσεις και καθορίζουν τον προορισμό μας που τελικά δεν μπορεί να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο του κυνηγητού της εξουσίας. Ολα επιτρεπτά και νόμιμα, εφόσον υπηρετούν τον υπέρτατο σκοπό: της εξουσίας για την εξουσία.
    ...Ολα υποτάσσονται στις σκοπιμότητες της εξουσίας, της κάθε εξουσίας, που θέλει να διατηρήσει την καρέκλα.
    ...Οταν ο λαός χάνει την ελπίδα του η συντήρηση, το κατεστημένο, χαίρεται. Και τότε τι αντιπροσωπεύει ο βουλευτής; Γίνεται πιόνι ανάμεσα σε οικονομικά συμφέροντα. Βλέπει το δέντρο του ρουσφετιού και όχι το δάσος των μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων."

    • Φίλες και φίλοι,
    Αυτά έγραφα το 1996, πριν από 16 χρόνια, στο μικρό βιβλίο που εκδόθηκε με την ονομασία "Το Δέντρο και το Δάσος".
    Τα ίδια υπογράμμιζα και το 2009. Δηλαδή την αδίρρητη ανάγκη να εμβαθύνουμε την δημοκρατία, να σπάσουμε το πελατειακό κράτος, που είχε επί δεκαετίες διαβρώσει τη λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος και την κοινωνία μας συνολικά.
    Να προτάξουμε το συλλογικό συμφέρον μπροστά από το ατομικό ή συντεχνιακό συμφέρον που κατακερμάτισε τις δυνάμεις του Ελληνισμού.
    Πίστη μου, ότι έπρεπε να απελευθερωθούμε από τον κρατισμό, που επικράτησε και δημιουργήσε μια παρασιτική οικονομία, τις μεγαλύτερες εξαρτήσεις και τελικά, μια ευάλωτη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου