Η Μαργαρίτα στη λίστα;

Σχόλια

  1. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ.
    Οι μάσκες πέφτουν. Κάτω από την πίεση της αλήθειας, της πίεσης των ελλήνων Πασόκων και της πραγματικότητας, οι ετερόφωτοι «λυχνοστάτες» ψάχνουν για σωτηρία.
    Δύο μαζί ! τυφλοπόντικες του συστήματος, ένωσαν την αφιλοτιμία τους για να μας πείσουν ότι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Παπανδρέου δεν συμφέρει τον τόπο, αφού δεν «ταυτίζεται» με τα δικά «τους» συμφέροντα.
    Συγχρονισμένη λασποεκτόξευση στα μούτρα των Ελλήνων. Συγχρονισμένη και ΕΓΚΑΙΡΗ συκοφαντία, παραπληροφόρηση , εκστρατεία μίσους και λάσπης . Με λίγα λόγια ΦΟΒΟΣ!
    Με λίγα λόγια τρόμος και πανικός.
    Η ομάδα φίλων του ΠΑΣΟΚ «Ν.ΒΡΑΧΟΣ» ! από την πρώτη στιγμή σηκώσαμε τη φωνή μας, το ανάστημά μας, και ενημερώναμε συνεχώς τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.
    Ξέραμε ! ότι λίγοι πολιτικοί είναι τόσο έντιμοι όσο ο Γ. Παπανδρέου.
    Ξέραμε πολλά, που μας έδιναν δύναμη και κουράγιο να αγωνιστούμε. Ζήσαμε στιγμές μοναδικής θλίψης, όταν οι «αναμαζωξάρηδες » του Πασοκ άρχισαν τα βρώμικα παιχνίδια.
    Θαυμάσαμε, οπλιστήκαμε και συγκινηθήκαμε, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αντί να ανοίξει το στόμα του και να τους ‘’εξαφανίσει’’, έκρινε ότι ο χρόνος που θα μεσολαβούσε μέχρι τις νέες εκλογές, θα ήταν κίνδυνος θάνατος για τα συμφέροντα της Ελλάδας.
    ΈΠΡΕΠΕ να βρεθούν χρήματα. ΕΠΡΕΠΕ η Ελλάδα να μη πτωχεύσει.
    ΕΠΡΕΠΕ να μη γυρίσουμε πίσω.
    Τώρα που έρχεται είμαστε σίγουροι θα πράξει το καλλίτερο. Ξέρει ο ίδιος.
    Πάντως, εμείς θα συμφωνούσαμε να ενημερώσει τους Έλληνες, με όσα μεσολάβησαν και με την..προσπάθεια καθενός.
    Η ΝΕΑ Ελλάδα μόνο σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού μπορεί και πρέπει
    να οικοδομηθεί.
    Εμείς , συνεχίζουμε τον αγώνα της ενημέρωσης και της προσπάθειας να σωθεί η Ελλάδα.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ …ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Ν.ΒΡΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στοχευμένη προβοκάτσια από Βήμα και Πρώτο Θέμα κατά της Μαργαρίτας Παπανδρέου

    Συντονισμένα πυρά λάσπης κατά της Μαργαρίτας Παπανδρέου, μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξαπολύουν σήμερα το Βήμα της Κυριακής και το Πρώτο Θέμα, λες κι ένα «αόρατο» μαγικό ραβδί συντόνισε τη θεματολογία των δυο εφημερίδων.
    Το ρεπορτάζ και των δυο εφημερίδων βασίζεται σε...
    ...μια φήμη που μετέφερε επιπόλαια στην κατάθεση του ο νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος, ο οποίος επιλέχθηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κυρίως λόγω τη μακράς θητείας του σε υπηρεσίες της Εφορίας στη Μεσσηνία.

    Το όνομα της γυναίκας που διακινεί τα ποσά που χρεώνουν οι δυο εφημερίδες στη Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι γνωστό εδώ καιρό και οι δραστηριότητες της φανερές, καθώς πρόκειται για στέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας. Έτυχε απλώς τα αρχικά της να είναι "Μ.Π", στοιχείο μη ικανό να προκαλέσει μια τέτοια «πλάνη» στη δημοσιογραφική έρευνα.

    Είναι μάλλον χαζό να πιστεύει κανείς ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και δεν θα το είχε μετά από τόσο καιρό διαπιστώσει κανείς, ούτε καν το περιοδικό που επεξεργάστηκε και δημοσίευσε τη λίστα.

    Οι διαθέσεις των εκδοτών των δυο εντύπων καταγράφονται, αν και δεν εκπλήσσουν πια κανέναν. Παρά τα αρκετά λάθη της διακυβέρνησης του, ο Γιώργος Παπανδρέου κερδίζει πόντους συμπάθειας, μετά από κάθε τέτοια χυδαία επίθεση εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαξεβάνης: Στη λίστα Λαγκάρντ δεν υπάρχει όνομα «Μαργαρίτα Παπανδρέου»

    Θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου με τη Λίστα Λαγκάρντ (εδώ) πήρε ο Κώστας Βαξεβάνης, κάτι που τον τιμά ιδιαιτέρως. Να τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου