“Παλάτι” του Νίκου Παπανδρέου ανακάλυψαν τα “Παραπολιτικά” στο Λονδίνο!

20121207-195821.jpgΗ Εφημερίδα “Παραπολιτικά” προανήγγειλε πριν από λίγο ότι στο αυριανό της φύλλο έχει μία αποκάλυψη – βόμβα. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει φωτορεπορτάζ με ακίνητο τεράστιας αξίας στην ακριβότερη περιοχή του Λονδίνου, που φέρεται να ανήκει στον Νίκο Παπανδρέου!
Δεν γνωρίζουμε το ρεπορτάζ, εάν όμως ισχύει, τότε εγείρεται μείζον θέμα αφού οι φορολογικές δηλώσεις του Νίκου Παπανδρέου, δεν καλύπτουν ούτε την αγορά ημιυπογείου στο Knightsbridge…
Με το ίδιο ενδιαφέρον βέβαια θα διερευνήσει την υπόθεση και ο αδιάφθορος Γρηγόρης Πεπόνης, αφού ένα τέτοιο γεγονός, εάν υφίσταται, θα συμπεριληφθεί στις έρευνες που ήδη διεξάγονται και αφορούν την οικογένεια. Εντύπωση όμως προκαλεί -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ολυμπία-, μία περίεργη κινητικότητα και από το γραφείο του προέδρου της Δημοκρατίας τις τελευταίες ώρες. Κινητικότητα που θα μπορούσε να
συνδυαστεί με τους “ιστορικούς δεσμούς” του, σε μία όχι και τόσο φωτεινή περίοδο…


πηγη

Σχόλια

  1. ΣΚΙΑΘΟΣ . ΠΟΣΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ;
    ===========================
    Ο Γιώργος αγόρασε σπίτι στην Σκιάθο!
    Το σπίτι που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στην Σκιάθο, είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου.
    Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες
    -διακοσμητικού τύπου- παρεμβάσεις, το...
    οίκημα που βρίσκεται στο όμορφο νησί των Βόρειων Σποράδων (και συγκεκριμένα στην περιοχή Κεχριά) είναι έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον πρώην πρωθυπουργό μετά τις βαρκάδες του με το κανό ή τις ορθοπεταλιές του με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Το… κονέ για την εξαγορά του σπιτιού είχε κάνει ο κολλητός του Γιώργου και άλλοτε υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, ο οποίος επίσης διατηρεί σπίτι στο κοσμοπολίτικο νησί του Παπαδιαμάντη, αναφέρουν τα parapolitika.gr.
    Και δεν ντρέπονται οι κάφροι. Και δεν ντρέπονται οι πουλημένοι.
    Επιστρέφουμε το κείμενο προσθέτοντας κατά λέξη: «ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;
    Μέχρι και ..φωτογραφία από ..άλλο νησί «παρουσίασαν»..κάποιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε απολύτως τους στόχους των εμπνευστών αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων, είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους επιτρέψουμε να ομιλούν εκ του ασφαλούς.
    Άλλα δημοσιεύματα, εμφανίζουν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, να μετακινείται με πλοίο στο Αιγαίο, χωρίς εισιτήριο και με ακολουθία πέντε μελών της προσωπικής του ασφάλειας.
    Τα δημοσιεύματα αυτά, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα και τούτο γατί:
    Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, η σύζυγός του και ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας, πράγματι μετακινήθηκαν με "δελφίνι" της γραμμής στο Αιγαίο. Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί και πληρωθεί στο πρακτορείο ταξιδίων του Πυθαγορείου Σάμου.

    Κατά την διάρκεια της προσέγγισής του στο πλοίο, του ταξιδιού αλλά και της αποχώρησής του από αυτό, δεν υπήρξε οποιοδήποτε γεγονός στο οποίο να συμμετείχε ή να υπέπεσε στην αντίληψή του και να αφορά τον ίδιο, την οικογένειά του ή το μέλος της ασφάλειάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αδυναμία διαχείρισης της οικονομικής κατάστασης, παρά τα όσα υποσχόταν στα «Ζάππεια» ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του με τα υποτιθέμενα σχέδια ανάκαμψης, είναι πλέον ορατή. Η επιβεβαίωση των προσπαθειών και των προτάσεων του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου έρχεται από το εξωτερικό, αλλά προβάλει και στη καθημερινότητα στο εσωτερικό. Η ανάγκη να αποπροσανατολίσουν τον λαό, από τα μέτρα και τις αστοχίες ρίχνει τα φώτα στον Παπανδρέου και πολλές φορές, σε μέλη της οικογένειας του, για υποτιθέμενες «χλιδάτες» διακοπές ακόμα και με φωτογραφίες αρχείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νέα καριέρα του Παπανδρέου…

    Οι διακρίσεις για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν έχουν τέλους. Μετά το Κέιπ Τάουν, την ανακοίνωση του Harvard και το συνέδριο των Δημοκρατικών ο πρώην πρωθυπουργός εντάχθηκε στο επιτελείο του Μπάρακ Ομπάμα.
    Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αναλάβει να προωθήσει τις θέσεις του προέδρου Ομπάμα σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς κτλ.
    Τώρα αναφέρει το parapolitika.gr, αν οι τελευταίες
    σφυγμομετρήσεις που δείχνουν τον Μιτ Ρόμνεϊ να παίρνει κεφάλι έχουν σχέση με αυτό δεν το γνωρίζουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις επιθέσεις που δέχεται ο Γιώργος Παπνδρέου, ακολουθείται με συνέπεια η ίδια τακτική εδώ και σχεδόν τρία χρόνια. Πρώτα εφευρίσκουν κάποια στοιχεία, συνήθως φανταστικά, ενίοτε πραγματικά αλλά διαστρεβλωμένα ή πάντως ερμηνευμένα λάθος. Με βάση αυτά τα στοιχεία εξαπολύουν μια κατηγορία - όσο πιο εξωφρενική τόσο το καλύτερο. Για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μας έβαλε στο μνημόνιο με συνειδητό σχέδιο να πλουτίσουν οι ξένες τράπεζες και να βουλιάξουν τα Ταμεία. Σε επόμενο χρόνο τα στοιχεία διαψεύδονται αλλά βέβαια η είδηση περνάει στα μονόστηλα. Η κατηγορία όμως μένει - ιδίως γι΄ αυτούς που είναι έτοιμοι να πιστέψουν μια συνoμωσιολογική ερμηνεία της κρίσης

      Διαγραφή
  5. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=486699

    Τα χρήματα ανήκουν σε εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων και ΜΠ είναι η Μαρία Παντελή, υπάλληλος της εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την οικογένεια Παπανδρέου. Άνθρακες ο θησαυρός.

    Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη από τον φιλαράκο του Σαμαρά που μετέφερε τις φήμες που άκουσε από δω κι από κει στο δικαστήριο και περιμένω τη παλληκαριά του blog να σχολιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. • Βαξεβάνης: Στη λίστα Λαγκάρντ δεν υπάρχει όνομα «Μαργαρίτα Παπανδρέου»

    Θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου με τη Λίστα Λαγκάρντ (εδώ) πήρε ο Κώστας Βαξεβάνης, κάτι που τον τιμά ιδιαιτέρως. Να τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΧΟΝΤΡΟΣ !...

    ΣΕ ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Παπανδρέου αναφέρονται τα εξής :

    «Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

    Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".
    Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

    Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι "αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ".

    Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

    Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010.

    Στη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει:

    "Μόλις συναντήθηκα με τον έλληνα πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανεξάρτητοι Έλληνες: Οι μισθοφόροι της νέας λάσπης πρέπει να παραιτηθούν
    Ωρα: 14:40


    Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/
    από το Γραφείο Τύπου
    Το εργολαβικό σκηνικό της λάσπης των τελευταίων εβδομάδων,που έχει καταντήσει βιομηχανία συκοφαντίας σε βάρος του...
    κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ξεδιπλώθηκε και αποκαλύφθηκε σήμερα.

    Το σημερινό δημοσίευμα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ,απέδειξε ότι αντί για πολιτικό λόγο,οι,συγκυβερνώντες υπάλληλοι της Τρόϊκας, χρησιμοποιούν τον δημοσιογραφικό προπαγανδιστικά μηχανισμό τους,φτάνοντας στην απόλυτη κατάντια να κατασκευάζουν και να διοχετεύουν ακόμα και πλαστά έγγραφα.

    Η ηχηρή διάψευση με προσωπική του ανακοίνωση του Διοικητή της ΕΥΠ Πρέσβυ κ.Κωνσταντίνου Μπίκα,της βρωμίας που στήθηκε σε βάρος του υποψηφίου μας στα Ιωάννινα δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,είναι η απόλυτη απάντηση στις αθλιότητες.

    Είναι θέμα του ίδιου Διευθυντή της εφημερίδας δημοσιογράφου Πάνου Αμυρά να αποφασίσει αν θα υποβάλει την παράιτησή του.Ο κ.Αμυράς,ο οποίος είναι ο διάδοχος στη διεύθυνση του Ε.Τ. του σημερινού Εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη,που δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να κάνει σκέψεις περί συγκοινωνούντων δοχείων στη βιομηχανία της λάσπης,σε ότι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμός της και την εκτέλεσή της.

    Καταγγέλλουμε και αυτή τη νέα προβοκάτσια σε βάρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ζητάμε επιτέλους και τη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και φυσικά τόσο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσο και ο υποψήφιός μας Βασίλης Χήτος θα απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη,όπως στη Δικαιοσύνη θα καταφύγει (όπως δήλωσε) και ο Διοικητής της ΕΥΠ που του πλαστογράφησαν υπογραφές και σφραγίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου