Aνεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής


Την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το πρωί, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς ο Μιχάλης Κασσής, μετά τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος.
Ο κ. Κασσής επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει το πακέτο μέτρων και διευκρινίζοντας ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του. «Από τη στιγμή που ειπώθηκε  πως οποίος δεν ψηφίσει τα μέτρα να σηκωθεί και να φύγει, από χθες το βράδυ δεν είμαι πια στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Σκάι.
Ο κ. Κασσής κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος για ασυνέπεια και συναδέλφους του στο κόμμα πως θέλουν να υπουργοποιηθούν, αναφέροντας ονομαστικά τους κ. Λοβέρδο και Χρυσοχοΐδη.
Όπως είπε, δεν υπάρχει αντάρτικο βουλευτών, καθώς ο ίδιος είναι συνεπής των πράξεων και των λόγων του. «Αυτοί που άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν προεκλογικά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους» τόνισε χαρακτηριστικά. «Το ΠΑΣΟΚ δεν το χαρίζω σε κανένα θα το πάρω μαζί μου» πρόσθεσε ο βουλευτής.
Χθες, ο βουλευτής δεν αντέδρασε μέσα στη συνεδρίαση της Κ.Ο., βγαίνοντας όμως από την Ιπποκράτους, φώναζε ότι επιτέλους απελευθερώθηκε. «Να ψηφίσω εγώ τα μέτρα για να γίνουν κάποιοι υπουργοί του Σαμαρά; Είναι και ο Χρυσοχοίδης εδώ που θέλει να γίνει υπουργός! Τι κοιτάτε εσείς ρε; Ο Βενιζέλος με αυτούς εδώ έφερε το κόμμα στο 4%», έλεγε απευθυνόμενος σε συναδέλφους του και σε δημοσιογράφους.

Σχόλια