Πάρε κόσμε το αφεντικό τρελάθηκε.Ξεπούλημα! Όλη η περιουσία του λαού χάρισμα στους τοκογλύφους.Οι πωλήσεις ξεκίνησαν σήμερα Κυριακή!

 Στην Apollo Aviation Group, έναντι 40,4 εκατ. δολαρίων πουλήθηκαν από το ελληνικό Δημόσιο τα τέσσερα Airbus Α340-300 της παλιάς Ολυμπιακής Αεροπορίας.
 Η σχετική απόφαση υπεγράφη σήμερα από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και εντάσσεται στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων. 
Η Apollo προσέφερε το μεγαλύτερο τίμημα από τις υπόλοιπες τρεις εταιρείες που συμμετείχαν στην τελική φάση της διαδικασίας και ήταν οι:
 AER SALE ( 35 εκατ. δολάρια), η AAR Corp (33,6 εκατ. δολάρια) και η Universal Asset Management (24,4 εκατ. δολάρια). Υπενθυμίζεται ότι είχε ληφθεί κοινή υπουργική απόφαση στις 23 Δεκεμβρίου του 2011 αλλά η διαδικασία δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται και η πρόσφατη εκτίμηση των τεχνικών συμβούλων της Lazard σύμφωνα με την οποία μόνο το κόστος της επένδυσης που θα απαιτείτο για να καταστούν τα τέσσερα αεροσκάφη πλήρως αξιόπλοα σήμερα θα υπερέβαινε τα 47 εκατ. δολάρια

24h.gr

Σχόλια