Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



Οι Σκοπιανοαμερικάνοι πέτυχαν το σκοπό τους!
Το "ΟΧΙ" έχει περάσει πλέον μπροστά & μάλιστα με 
1,5 εκ. ψήφους!!!
Και να σκεφτείς ότι τα Σκόπια έχουν περίπου 4.500.000 πληθυσμό
ενώ η Ελλάδα 11.000.000!!!! Με διπλάσιο πληθυσμό θα έπρεπε να έχουμε διπλάσιο αποτέλεσμα υπέρ μας.
Τελικά όμως έχουμε απλά διπλάσιους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ή & ηλίθιους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι
σήμερα είναι η Μακεδονία, αύριο η Θράκη, μεθαύριο τα Δωδεκάνησα & η Κρήτη κ.ο.κ.
Μην είσαι αδιάφορος!!!
Ψήφιζε καθημερινά
Δεν παίρνει  πάνω από 10 δευτερόλεπτα!!
Μην αδιαφορείς!!!
Μου ήρθε από Ελληνοαμερικάνους... Κάτι ξέρουν παραπάνω.... 
YOU CAN VOTE EVERY 24 HOURS!!!
Αμερικάνικη δημοσκόπηση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!
Στείλτε το παντού!!!!!!   -   Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!
  
Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ147


Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Σχόλια

  1. Καλά με το γκάλοπ στον διαδυκτιακό σκουπιδότοπο θα λυθεί το κατασκευασμένο «μακεδονικό ζήτημα»; Ή μήπως δείχνουν κάτι τα «αποτελέσματα» μίας «ψηφοφορίας» για ένα εθνικό ζήτημα που ΔΕΝ άπτεται φυσικά της παγκόσμιας ψήφου, πολύ περισσότερο όταν αυτή είναι και διαδυκτιακή! Καταντήσαμε να ζούμε στην εικονική πραγματικότητα του τίποτα των διαφόρων δικτύων, αποκομένοι από τον κόσμο που παλεύει για να σωθεί από την παγκόσμια λαίλαπα πού εννοεί να κατασκευάσει τον κόσμο στα απάνθρωπα μέτρα της! Συνέλθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη αν ολα τα χα'ι'βανια παγκοσμιως, αποχαυνωμενα απο την καθημερινη προπαγανδα και ψεκασμο, αποφανθουν οτι οχι μονο η Μακεδονια, η Ηπειρος, η Κρητη,, αλλα ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν υφισταμεθα, δεν υπαρχουμε, μηπως θα πρεπει να αυτοκτονησουμε ολοι μαζι ως Εθνος???....Τι ειναι αυτα που αναπαραγετε????....
      Ω ρε θα σας ''χορεψουμε καλα την Κυριακη με Τσιπρα και Χρυση Αυγη.......

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη αν ολα τα χα'ι'βανια παγκοσμιως, αποχαυνωμενα απο την καθημερινη προπαγανδα και ψεκασμο, αποφανθουν οτι οχι μονο η Μακεδονια, η Ηπειρος, η Κρητη,, αλλα ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν υφισταμεθα, δεν υπαρχουμε, μηπως θα πρεπει να αυτοκτονησουμε ολοι μαζι ως Εθνος???....Τι ειναι αυτα που αναπαραγετε????....
      Ω ρε θα σας ''χορεψουμε καλα την Κυριακη με Τσιπρα και Χρυση Αυγη.......

      Διαγραφή
  2. Ακου φίλε, σιγουρα δεν προκειται να λυθει το μακεδονικο με το γκάλοπ στον διαδυκτιακό σκουπιδότοπο. Δεν καταλαβες όμως την αξία που έχουν αυτα τα 10 δευτερόλεπτα που χρειαζονται για να πατησεις αυτό το κλικ. Εχει να κάνει με την τιμή , φιλότιμο ,τσαμπουκά και περηφάνια.
    Προτίμησες να αναλώσεις τον χρόνο σου για να μας πείσεις να μη δώσουμε σημασία σε κάτι που για μερικούς είναι ευαίσθητο θέμα εθνικής υπερηφάνειας. Αν κάποιος μου πεί γαμω την μάνα σου δεν σημαίνει οτι θα την γαμησει κιόλας , αλλα το μπουκέτο του θα το φάει. Θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να προσπαθείς μέσα από μιά "εικονική πραγματικότητα " να δείχνεις τόσο ενδιαφέρον να πείσεις τους άλλους να αδιαφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου