Αλητείες Πρετεντέρη-Τσίμα


Η σημερινή πρέπει να είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες αλητείες που διέπραξαν στις δημοσιογραφικές τους καριέρες, Πρετεντέρης και Τσίμας. Εκαναν ακριβώς αυτό που λέει ένα παλιό αναρχικό σύνθημα: «όπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου, παρεμβαίνει το μαρκούτσι του δημοσιογράφου».

Στην προκειμένη περίπτωση σχολιάζοντας την τηλεοπτική συνέντευξη που πήρε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του   Mega, Ολγα Τρέμη από τον Φρανσουά Ολάντ, θέλησαν το εγκεφαλικό συμπέρασμα που έβγαλαν οι ίδιοι να το υποβάλλουν και στους τηλεθεατές τους. Αυτό που κατάλαβε δηλαδή ο Γ. Πρετεντέρης από την συνέντευξη ήταν ότι ο Γάλλος πρόεδρος  έλεγε στον ελληνικό λαό: 



«Μην κάνετε καμιά κουταμάρα την Κυριακή και δεν μας αφήσετε να σας βοηθήσουμε»!!!!  Ο δε Π. Τσίμας περιχαρής από την περισπούδαστη διαπίστωσε του ομόσταυλου του επαυξάνει: «αυτή είναι μια ωραία μετάφραση αυτού που ακούσαμε».!!!!

Φυσικά έχουν καταντήσει τόσο αναξιόπιστα τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια του συστήματος ώστε η άποψη τους δεν θα έχει κανένα αντίκρισμα στο πώς θα διαμορφώσει την στάση του το εκλογικό σώμα την Κυριακή. Αλλωστε εκβιαστικά-τρομοκρατικά διλλήματα είχαμε και πριν τις εκλογές στις 6 Μάη και είδαμε τα αποτελέσματά τους.

Με το μόνο που μπορεί να κλείσουμε την ανάρτησή μας είναι το κλασικό: ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ



πηγη

Σχόλια