Αντώνης ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς:"Χρειάζεται η ισχυρή αστυνόμευση γιατί για ένα εξάμηνο από τις εκλογές θα έχουμε αναταραχές".....


..... ξέφυγε από τον στόμα του Αντώνη Σαμαρά.

Τι είπε ο έτερος Καππαδόκης, υπηρέτης των συμφερόντων της τρόικας δηλαδή; 

Θα βγούμε (αν βγούμε) και επειδή θα σας γαμήσουμε ότι έχετε και δεν έχετε εσείς θα αντιδράσετε. 
Για να μην μας κυνηγήσετε εμείς θα πάρουμε τους μπάτσους που έχουμε διορίσει στα ΜΑΤ, στις ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ και θα τους βάλουμε να σας αλλάξουν τα φώτα. Ελπίζει ότι έχετε ξεχάσει τι ξύλο, χημικά και καταστολή έπεφτε για μήνες στην πλατεία Συντάγματος.
Βασίζεται ότι αυτά τα πρωτοπαλίκαρα που είναι ένστολοι χρυσαυγίτες-φασίστες-νεοχαζοί, θα δείξουν τον υπερβάλλοντα ζήλο που χρειάζεται να έχουν ώστε να συμπεριφέρονται ως ζώα και να χτυπούν με λύσσα τους συμπολίτες τους που μάχονται για την αξιοπρέπεια, την πατρίδα τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Αυτά είπε ο Σαμαράς και αποτελούν τη φυσική συνέχεια των άλλων προθέσεων και δηλώσεών του όπως θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, θα επιβληθεί ο νόμος και η τάξη και θα αλλάξει ο νόμος και ο τρόπος των διαδηλώσεων. 
Είναι δε τόσο πωρωμένος που δεν διστάζει να τα βάλει και να απειλήσει μικρά παιδιά λέγοντας ότι τα παιδιά των αλλοδαπών παίρνουν τις θέσεις των ελληνόπουλων. (Ευκαιρία να δείξει πιο σκληρό πρόσωπο από τη χρυσή αυγή. Γυναίκες βαράνε αυτοί... μωρά εμείς).
Όλα είναι ξεκάθαρα πια. Θα υπηρετήσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων μέχρι τελευταίας ρανίδας, δική του ή δική μας, και προτιμά να είναι δική μας η ρανίδα αίμα που θα χυθεί.
πηγή

Σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ-ΒΙΑΣΤΗ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΙΑZΕI ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Α Ν Η Λ Ι Κ Α!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου