Ο Σαμαράς απειλεί με κανόνια νερού τους διαδηλωτές! Στίς 6 του ΜΑΙΟΥ θα καταλάβεις οτι το κανόνι θα το βαρέσεις εσύ γελοίε προδοταρά...




Άρα γιατί θα είναι ο λαός στους δρόμους αφού εσύ υπόσχεσαι να τον σώσεις  και να φτιάξεις τα πράματα? Αυτοδιαψεύδεσαι γελοίε προδότη ..

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκε την «αντιμετώπιση» των διαδηλώσεων με κανόνια νερού, με το γνωστό μας «Αίαντα«, που έχει προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε όλο τον κόσμο όπου έχει χρησιμοποιηθεί, ενώ έκανε νύξεις και για επερχόμενο κλείσιμο διαδικτυακών χώρων… Δημοκρατίας το ανάγνωσμα…


Ο κ.Σαμαράς εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην αριστερά χρεώνοντας της το γεγονός ότι δεν προχώρησαν μια σειρά παρεμβάσεων. «Ηδη αλλάξαμε νοοτροπίες της Αριστεράς και σπάσαμε την ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς» είπε ο κ. Σαμαράς και ανέφερε σαν παράδειγμα «την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου για το οποίο δεν τολμούσε να μιλήσει κανείς μέχρι πριν από μερικά χρόνια», τονίζοντας ότι «στην πράξη δεν έχει καταρρεύσει, αλλά θα γίνει και αυτό μετά τις 7 Μαίου».
Ως δεύτερο παράδειγμα έφερε το περιστατικό της....

«Υπατείας«, ενώ διερωτήθηκε αν η επιχείρηση «σκούπα» είναι μεταμέλεια, για να απαντήσει ότι είναι «σκέτη υποκρισία». Αναφέρθηκε στο νόμο Ραγκούση, που τον χαρακτήρισε «νόμο-μαγνήτη για την προσέλκυση μεταναστών» και επανέλαβε ότι «εμείς θα καταργήσουμε». 

Σχόλια