Χειροπέδες στον Αιμίλιο Λιάτσο! - Δήλωση Καμμένου....


Πριν λίγο, εκδόθηκε εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του δημοσιογράφου και εκδτότη της εφημερίδας "Παρασκευή +13", Αιμίλιου Λιάτσου. Ήδη δύο αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, βρίσκονται στα γραφεία της εφημερίδας αναζητώντας τον, με σκοπό να τον συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου.

Ο λόγος της σύλληψης του Αιμίλιου Λιάτσου είναι η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος, κατόπιν του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας για τον Γεωργαλά και τους χαρακτηρισμούς που προσάπτει στον Καμμένο ως "λογοκλόπο και μπαταξή".




Δήλωση Καμμένου για τη σύλληψη Λιάτσου.....



"Τώρα συλλαμβάνεται ο Λιάτσος για την συκοφαντία του στην "Παρασκευή και 13", με απόφαση της δικαιοσύνης. Τέλος οι συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι", έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με τη σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" Αιμίλιου Λιάτσου Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου περιορίστηκε στη φράση : "Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, έχω εμπιστοσύνη σε αυτήν. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση, όσο η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη. 


planet-greece

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου