Πραγματική δημοσκόπηση: Πρώτο με διαφορά το Πασόκ στις εκλογές του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ - Νικητής ο δικομματισμός!!!



Οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν μια θεωρητική εικόνα. Δυστυχώς όμως ο νεοέλληνας μόλις βρεθεί μπροστά σε κάλπη, γίνεται "κοψοχέρης". Καλύτερη και πολύ πιο πραγματική δημοσκόπηση αποτελούν οιεκλογές του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ όπου ψηφίζουν σχεδόν 5.000 εργαζόμενοι.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (τα τελικά θα τα δημοσιεύσουμε αναλυτικά το βράδυ) δείχνουν όχι απλά ξεκάθαρη αλλά συντριπτική νίκη των συνδυασμών που πρόσκεινται στο Πασόκ!!!
Ύστερα κλαίνε για τις μειώσεις μισθών, την εντατικοποίηση της εργασίας, την ανασφάλεια των εργαζομένων και όλα τα άλλα καλούδια... Δεύτερη έρχεται η ...ΝΔ.
Τα δύο μεγάλα κόμματα εκπροσωπούνται εκτός από τις επίσημες παρατάξεις Πάσκε και Δάκε και με μικρότερα παρακλάδια. Αν τα αθροίσουμε όλα αυτά μαζί βλέπουμε ότι ο δικομματισμός ζει και βασιλεύει εν έτι 2012 και εν μέσω τρόικας, μνημονίων και ξεπουλήματος...

Σχόλια