Κυβέρνηση μαφίας,όλα είναι προσυμφωνημένα.. Κάνουν πως συζητάνε για να κοροϊδεύουν τον λαό ότι δήθεν αντιστέκονται!Όλα είναι προσυμφωνημένα δεν τους ενδιαφέρει και δεν τους νοιάζει τι μέτρα θα πάρουν εναντίον του λαού.
 Αλλού είναι το θέμα τους  το πώς θα το σερβίρουν στον λαό, μην τσιμπάτε αυτοί ποτέ δεν ενδιαφερθήκαν για τον λαό 
Ότι μέτρα παίρνουν  σήμερα δεν είναι ιδέες της τρόικας, αυτοί δεν ξέρουν τι γίνεται στην χώρα μας ούτε τους ενδιαφέρει να μάθουν, αυτοί είναι τοκογλύφοι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν τα λεφτά τους. 
 Ότι μέτρα λένε  ότι  τα ζητά η τρόικα είναι δίκες τους ιδέες και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν βάζουν την τρόικα να κάνει την βρώμικη δουλειά και μετά να κάνουν αυτοί ότι δήθεν αντιστέκονται. Το θέμα δεν είναι αύτοι το θέμα  είναι εμείς τι κάνουμε
. Το έργο που παίζετε σήμερα το έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία δυο χρόνια και θα το δούμε και στην συνέχεια. Αυτοί είναι αμείλικτοι διεστραμμένοι ανθέλληνες και μισάνθρωποι και όταν λέω αυτοί δεν εννοώ τους ξένους αλλά τους δικούς μας εδω. 
 Τους ξένους δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς για σκληρότητα, αυτοί κάνουν την δουλειά τους και την κάνουν όσο πιο καλυτέρα μπορούν για την πάρτι τους .
Την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα μπορεί  να την ανατρέψει μόνο ο λαός. Τα μέτρα τα σημερινά θα περάσουν και μετά θα έρθουν τα επόμενα και ούτω καθ εξής .
Το φρένο προς την κατηφόρα την εξαθλιωση και τον  αφανισμό των Ελλήνων μπορεί να το πατήσει μόνο ο λαός. 
Μην περιμένετε  έλεος από αυτούς μόνο εμείς μπορούμε να πούμε τέρμα ως εδω και μη παρέκει. 
Μην περιμένετε να το κάνει ο διπλανός σας και εσείς να παραμένετε θεατές όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε. 
Τους είδατε αυτούς πως παραμέρισαν τις δήθεν διαφορές τους και ενώθηκαν μπροστά στον κοινό εχθρό  που για αυτούς είναι ο λαός, εάν δεν είχαν ενωθεί τώρα θα είχαν συντριβεί.
 Έτσι και εμείς πρέπει να παραμερίσουμε τΙς μικροδιαφορές μας και να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει στο διάολο .Σχόλια

 1. Σέ συνχαίρω που λές τα πράγματα όπως είναι. Μιλάς απο τη καρδιά μου και έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ6 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:03 μ.μ.

  Όλοι οι υπεύθυνοι της σημερινής τραγωδίας πρέπει να πληρώσουν ακριβά για τις απεχθείς πράξεις τους και όταν λέμε ακριβά εννοούμε με την ζωή τους. Για αυτό τον λόγο ζητάμε επαναφορά της θανατικής ποινής για τέτοιες πράξεις, που μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν ως γενοκτονία .Ολοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την ιστορία είναι συνυπεύθυνοι. χωρίς κανένα ελαφρυντικό μη εξαιρουμένων και των οικογενειών τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Εσχάτη Προδοσία πρέπει να τιμωρείται με Θάνατο, και μάλιστα με δημόσιες εκτελέσεις για παραδειγματισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου