Ο καθένας μπορεί να δώσει τον αγώνα του σήμερα! Αύριο θα είναι αργά...



Λιγοστεύουν οι μέρες…
Υπενθυμίζουμε τις δραματικές συνέπειες της νέας δανειακής σύμβασης.
1. Θα μεγαλώσει η ΥΦΕΣΗ και η ΦΤΩΧΕΙΑ! (λόγω της υποχρέωσης να δίνουμε 15 δις τόκους τον χρόνο που θα φεύγουν από την οικονομία μας)

2 . ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων (σπίτια και γη) καθώς με τις συνεχείς φόρο-επιδρομές ΔΕΝ θα μπορούμε να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας , και θα τα κατάσχει η εφορία υπέρ των Δανειστών.
3. Θα έρθει για Νομιμοποίηση και η πρώτη Δανειακή Σύμβαση που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τολμήσει να φέρουν στην Βουλή, όπου η κυβέρνηση αποδέχτηκε παραίτηση από την Ασυλία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

4. Θα νομιμοποιηθούν ΟΛΕΣ οι μεταβιβάσεις που έγιναν στην Ξεπουλητικη Εταιρεία ( Δείτε εδώ τι ΑΙΣΧΟΣ ψήφισαν οι Βουλευτές...)

5. ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ και ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ το σύνολο της δημόσιας περιουσίας σε τιμές που θυμίζουν τον γραφικό ΤΖΑΜΠΑ της γερμανικής εταιρείας (στο 10% της πραγματικής τους αξίας).. ! Ξεπουλιέται ο Ορυκτός πλούτος της χώρας καθώς και κοιτάσματα υδρογονανθράκων)

6. Οδηγούμαστε μαθηματικά στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ με συνέπειες ΠΟΛΥ χειρότερες αυτών που μας απειλούν αν δεν ψηφιστεί η Δανειακή σύμβαση! Διότι τώρα θα έχουν ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ τα ΠΑΝΤΑ. Θα ζήσουμε τέτοια φτώχεια, όπως εάν χάναμε σε πόλεμο.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; Εμείς λέμε ΟΧΙ!!

 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για την Ελλάδα η Στάση πληρωμών προς Δανειστές και ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑ 90% ώστε να μειωθεί το χρέος.

Η Γερμανία για να'ναι σήμερα αυτή που είναι, έχει φεσώσει 3 φορές τον Πλανήτη ενώ τον αιματοκύλησε άλλες 2! Η Ρωσία κατά την τελευταία οικονομική κρίση έκανε ΜΟΝΟΜΕΡΕΣ κούρεμα 90%, και πήρε μπρος!!

Εύκολες λύσεις πλέον ΔΕΝ υπάρχουν. Είτε θα πτωχεύσουμε πριν μας ξεπουλήσουν, είτε μετά!!!

Προτιμούμε να αφήσουμε ΖΩΝΤΑΝΗ την ΕΛΠΙΔΑ!!!

Η ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Γίνε κρίκος της και πρόσθεσε όσους κρίκους μπορείς!!!


www.patriotiki-kinisi.com/index.php/

Σχόλια