Άγριο δούλεμα από Σαμαρά στο κόσμο της ΝΔ!!!Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τον παντελή Καψή σαν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ρε μήπως ο Σαμαράς έγινε πασόκος?

Επιμένει αντιπολιτευτικά ο Σαμαράς

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Επιμένει αντιπολιτευτικά προσπαθώντας να καμουφλάρει την στήριξη του στην ύφεση, στην ανεργία, στο λάθος και στην φτώχια. Απευθύνεται όμως στο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας που όλα αυτά τα τρώει στην μάπα επί δυο χρόνια.

Κάθε μέρα, καθίσταται πια και περισσότερο σαφές, το γιατί ο αρχηγός της ΝΔ, επέμεινε από την πρώτη ώρα σχηματισμού της μεταβατικής κυβέρνησης πως η ΝΔ «δεν συγκυβερνά» και πως παραμένει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.
Η Συγγρού προσπαθεί πια καθημερινά να κρατήσει αποστάσεις από την πολιτική της μεταβατικής κυβέρνησης η οποία -όπως γνώριζε από την πρώτη στιγμή- δεν διαφοροποιείται από εκείνη της κυβέρνησης Παπανδρέου αλλά και να διαχωρίσει τη θέση της από πρόσωπα και πολιτικές συμπεριφορές που «πληγώνουν» την ελληνική κοινωνία και πολύ περισσότερο την ίδια τη βάση της ΝΔ, που δεν έχει δεχθεί με ενθουσιασμό τη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ, έστω και στο πλαίσιο ενός προσωρινού σχήματος με συγκεκριμένο έργο και χρονοδιάγραμμα.

Ποιος ο λόγος για όλα αυτά; Ποιος επιβάλει στον Σαμαρά να στηρίξει τον Παπαδήμο.

Σχόλια