Για πρώτη φορά στην ιστορία Παλαιστίνιοι αποδοκιμάζουν Έλληνα ηγέτη!

από το ιστολόγιο sxoliastesxwrissynora

Συνέβη χθες Τρίτη 13 Ιουλίου στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, στη Ραμάλα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης που εμπόδισε κατ’ εντολή του Ισραήλ, τον απόπλου του Στολίσκου της Λευτεριάς-2 προς τη Γάζα. Τη “δόξα” αυτή την είσεπραξε ο πρόεδρος του κράτους-προτεκτοράτου του Ισραήλ, Κάρολος Παπούλιας. (Στο βίντεο η διαμαρτυρία στη Ραμάλλα)
Τα καλέσματα για την διαμαρτυρία έγιναν από διάφορες παλαιστινιακές οργανώσεις νεολαίας στο Facebook. “Το κίνημα των ανεξάρτητων νέων», «η Συνάντηση της Παλαιστινιακής Νεολαίας» και «οι Νέοι Παλαιστίνιοι» κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στην διαμαρτυρία ενάντια στην επίσκεψη και στην καταδίκη των θέσεων της Ελλάδας ως συνεργού στο σιωνιστικό εμπάργκο που επιβλήθηκε στη Λωρίδα της Γάζας. Επίσης, κάλεσαν την Ελλάδα να επανεξετάσει την απαγόρευσή της στην αναχώρηση του «Στόλου της Ελευθερίας 2».

Ο Παπούλιας συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το μπλοκάρισμα των πλοίων ώστε να μην αποπλεύσουν από τα λιμάνια της Ελλάδας προς τη Λωρίδα της Γάζας και να σπάσουν τον αποκλεισμό του Ισραήλ σε αυτή.

Ο Πέρες είπε στον Παπούλια ότι η απαγόρευση έχει συμβάλει στην ηρεμία στην περιοχή και ήταν τελικά προς όφελος της Γάζας.

Σχόλια

  1. Ντροπη και αισχος μας!!!Που ηταν ολοι αυτοι οι φτηνοαριστεροι που για χαρη της αναπαραγωγης της πρασινης σαλαμανδρας στον Αμαζονιο κλεινουν δρομους και καινε αυτοκινητα??
    Αυτος ο κωλογερος ο Παπουλιας δεν ητανε μαζι με τον πουστοβουρκολακα τον Αντρικο οταν αγκαλιαζωντουσαν με τον Αραφατ στο Καλιμαρμαρο??Τα ξεχασανε αραγε??
    Οοοοοχι!!Τοτε εξυπηρετουσανε αλλα συμφερωντα και τωρα εξυπηρετουν αλλα!!
    Καλα μας κανουν και μας φτυνουν οι παντες!!Εμεις επιλεξαμε αυτους που μας κυβερνουν!!Δεν ηρθαν θεοσταλτοι!!
    Ντροπη μας λοιπον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ας μας πουν οι φιλοι των Αραβων λοπον πως γινεται να αγκαλιαζονται στο καλιμαρμαρο Ελληνας πρωθυπουργος με Αραβες που το 74 ανεγνωρισαν πρωτοι τα κατεχομενα της Βορειας Κυπρου και πως ο αδελφος Κανταφι ειχε βοηθησει το 74 τον ανεφοδιασμο των τουρκικων αεροπλανων. Αυτο ηταν το ευχαριστω των "αδελφων "αραβων οταν ο χαζος Παπαδοπουλος απαγορευσε την πτηση των Αμερικανικων αεροπλανων πανω απο την Ελλαδα. Τοτε γιατι δεν φωναζε κανενας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου