Οι Γερμανοί «έφαγαν» τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ!


Ο διορισμός του Γ. Μίχα ως προέδρου του ΕΦΕΤ δεν ήταν μόνο μία επιστροφή της κυβέρνησης στο κομματικό ΠΑΣΟΚ – άλλωστε αυτό έγινε στο ανώτερο επίπεδο με τον ανασχηματισμό. Είναι και μία νίκη των Γερμανών της LIDL επί του ελληνικού συστήματος ελέγχου τροφίμων.

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιώργος Νυχάς υποχρεώθηκε να παραιτηθεί επειδή δεν ανακάλεσε την απόσυρση των δύο προϊόντων της γερμανικής αλυσίδας LIDL, τα οποία βρέθηκαν μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E-COLI (πρόκειται για δύο γερμανικά προϊόντα: κατεψυγμένα μπιφτέκια από βοδινό κιμά και για κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κιμά). Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ βρήκε ότι πρόκειται για το γνωστό επικίνδυνο βακτήριο, αλλά όχι για το ίδιο στέλεχος που προκάλεσε θανάτους. Έτσι την 1η Ιουλίου ζήτησε την ανάκληση και την απόσυρση του συνόλου των προϊόντων.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προϊόντα αποσύρθηκαν από τα ράφια, αλλά δεν έχουν καταστραφεί και η LIDL θέλει να τα επαναφέρει στα ράφια της.

http://www.antinews.gr/

Σχόλια

  1. Αντε μαλακες...Τρεξτε στα LIDL και αγοραστε φτηνοτερα ολη την σαβουρα τω Γερμανων και αφηστε τα Ελληνικα προιοντα να πεθαινουν στα ραφια των S.M.!
    Αγοραστε λοιπον μπυρες εισαγομενες και οχι Ελληνικες..Ετσι κανατε καποτε και με τις Ελληνικες ζυθοποιειες (FIX) στηριζωντας τοτε την εισαγωμενη μπυρα AMSTEL του Παναγοπουλου (ΗΒΗ) με αποτελεσμα να κλειση η FIX και να βρεθουν στον δρομο χιλιαδες εργαζωμενοι σε ολη την Ελλαδα!!Και σε αυτο ειχε βαλει και το χερακι του το τοτε ΚΚΕ που κυνηγαγε και εσπαγε στο ξυλο τους πωλητες της εταιρειας λογω Γαρουφαλλια και παλατιου!!
    Εχουμε εκατονταδες επιχειρησεις που παραγουν εξαισια προιοντα!!Μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα αξιζουν πολλα περισσοτερα απο την σαβουρα των ξενων!!
    Ξυπνηστε επιτελους ΝεοΕλληνες χαζομαλακες!!
    Το λουκανικο και η μπυρα μπορουν να ειναι Ελληνικα!!Για την Γερμανια αφηστε τις "Μερσεντε" σας για να "ανεβειτε" κοινωνικα εφ'οσων δεν μπορειτε διαφορετικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου