ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !!

image003.jpg

Οι αγανακτισμένοι πολίτες θα νικήσουν μόνο όταν τα ξενοκίνητα κανάλια, τα υποστηριζόμενα από την παγκοσμιοποίηση, παύσουν να υπάρχουν.

Φαντασθείτε να έχετε στο σπίτι σας κάποιον που σας έχει δέσει-φιμώσει και τα παιδιά σας να είναι υποχρεωμένα να ακούν μόνο αυτά που αυτός λέγει.

Πάση θυσία αυτά τα κανάλια πρέπει να κλείσουν. Μη ξεχνάτε ότι χάσαμε την ανεξαρτησία μας , είμεθα υπόδουλοι, τα παιδιά μας δραπετεύουν και εμείς καθόμαστε και δεν κάνουμε τίποτε.

Όταν είσαι σε εμπόλεμη κατάσταση το πρώτο που κάνεις είναι να διακόψεις την εχθρική προπαγάνδα μέσα στη χώρα σου. Ως γνωστό ορισμένα άρθρα του Συντάγματος αναστέλλονται όταν κηρύσσεται πόλεμος και τα πάντα λογοκρίνονται. Αυτό βέβαια μπορούσε να γίνει μεσούσης της Δημοκρατίας, αλλά επειδή δεν έχουμε Δημοκρατία και το ΕΡΣ είναι ανθελληνικό, τα κανάλια αυτά επηρεάζουν αρνητικά τον Ελληνικό Λαό.

Επομένως το κίνημα θα πρέπει να τα κλείσει ενεργώντας αιφνιδιαστικά.

Επειδή οι προβοκάτσιες θα αρχίσουν θα πρέπει να δημιουργηθούν ομάδες άμεσης επέμβασης, αποτελούμενες από τρία στοιχεία. Μία ομάδα που θα εντοπίζει τον κουκουλοφόρο και θα τον συλλαμβάνει, μία άλλη που θα εμποδίσει τους άλλους κουκουλοφόρους να τους τον αποσπάσουν και μία άλλη που θα είναι εφεδρεία και θα καλύπτει το γεγονός.

Τα ευρήματα από το ξεβράκωμα του κουκουλοφόρου θα είναι εκπληκτικά.

Μη ξεχνάτε, χάνετε η Πατρίδα, τα παιδιά μας ξεριζώνονται, γιατί οι προδότες με αρχηγό τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και εκτελεστικό όργανο τον ανόητο και αναίσθητο γιό της, ασελγούν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Οι Βουλευτές είναι επίσης προδότες. Τυπικώς όλοι οι Βουλευτές που υπεστήριξαν το μνημόνιο και παλαιότερα το Σχέδιο ΑΝΑΝ είναι προδότες ή επιεικώς ανίκανοι.
 Αναγνώστης  Στέργιος

Σχόλια