Συνέλαβαν στην Αμερικανική Πρεσβεία τον πρόεδρο της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδας!





Μια περίεργη ιστορία εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι με θύμα τον πρόεδρο της Τεχνικής Κάλυψης ΕλλάδοςΓιώργο Κουρλετάκη ο οποίος συνελήφθη έξω από την αμερικανική πρεσβεία με την κατηγορία για εγκλήματα Τύπου!

Να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Εδώ και κάμποσο καιρό ο Γ. Κουρλετάκης ισχυρίζεται ότι έχει βρει τρόπο, μια πατέντα που όπως αναφέρει μπορεί να αποτελέσει οικονομική επανάσταση καθώς μπορεί να καταστήσει δυνατή την εξόφληση του δημοσίου χρέους μας.

Την ιδέα τους αυτή την ονόμασαν «Δημοκρατική Οικονομία» και αρχές Μαΐου έστειλε ο Γ . Κουρλετάκης επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου (κλικ εδώ) όπου αναφέρει αναλυτικά την πρόταση του. Κυκλοφορεί παράλληλα και το παρακάτω βιντεάκι. Σήμερα ωστόσο ο Γ. Κουρλετάκης συνελήφθη όπως είπαμε έξω από την αμερικανική πρεσβεία για εγκλήματα Τύπου! Κρατείται στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και ενδέχεται όπως μαθαίνουμε να μείνει για 3 ημέρες μέσα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Γεια σας,
Ονομάζομαι Γεώργιος Κουρλετάκης. Γεννήθηκα στην Κρήτη, σ' ένα χωριό που το λένε Γεράκι, μεγάλωσα στο Ηράκλειο και από το 1989 ζω και εργάζομαι στην Αθήνα.
Η ανάγκη μου να πετύχω επαγγελματικά, η ανάγκη και η επιθυμία του πελάτη για άμεση, ποιοτική, οικονομική εξυπηρέτηση, καθώς και η ανάγκη και η επιθυμία των τεχνικών για εξασφαλισμένη εργασία, γέννησαν την ιδέα της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος Α.Ε. – 18 192, που λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα από το 1992.

Στην δημιουργία και την εξελικτική πορεία της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος συνέβαλαν δεκάδες άνθρωποι που έγιναν εκατοντάδες και έπειτα χιλιάδες, όπου ο καθένας έβαλε ένα λιθαράκι – άλλος μικρό, άλλος μεγάλο – όμως το ίδιο χρήσιμο και ζωτικό.

Σήμερα έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από την οργάνωσή μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Προπάντων έχουμε το χαμόγελο που απορρέει από τη χαρά της προσφοράς σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη τη Χώρα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο σε αυτή την ζωή από το να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον.
Πρόθεση μου προσωπικά και επαγγελματικά είναι να είμαι χρήσιμος και ωφέλιμος σε όλους.

Νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όλους και για όλα,

Γεώργιος Κουρλετάκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

  

Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
    ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΑΣ!
    Ω ΕΛΛΑΣ, ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ
    ΤΙ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ
    (Γ.ΣΟΥΡΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου