Βρήκαν το MEGAλο "σωτήρα" !

Βρήκαν το MEGAλο σωτήρα και  μας τον αποκαλύψαν χτές το βράδυ στις 11 σε ειδική εκπομπή!

Σενάρια διαδοχολογίας και αλλαγής του πολικού σκηνικού του τόπου διακινούνται τις τελευταίες ημέρες από διάφορους κύκλους που βλέπουν την καταστροφή να επέρχεται και προωθούν "διακεκριμένες προσωπικότητες" με σκοπό να αναλάβουν τα ηνία της χώρας.

Προβάλλεται έντονα ο Sir Βασίλης Σπ. Μαρκεζίνης, του οποίου ο πατέρας διατέλεσε πρωθυπουργός και προέρχεται από οικογένεια δημογερόντων και ο Αλέκος Παπαδόπουλος ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
Για τον πρώτο μας λένε για το κύρος που έχει ως ακαδημαϊκός, ότι είναι το μέλλον για το σήμερα και για το αύριο της χώρας και ότι κάνει προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Που ήταν τόσα χρόνια κρυμμένος αυτός, μάλλον δίδασκε στις ΗΠΑ, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και έκανε διεθνές νομικές σχέσεις με την βασίλισσα της Αγγλίας για να του απονεμηθεί ο τίτλος του Sir.
Για τον δεύτερο μας λένε ότι έχει προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση λες και δεν τον ξέρουμε ότι όταν βρήκε τα δύσκολα στα υπουργεία που είχε αναλάβει δεν μπόρεσε να κάνει καμία αλλαγή και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και σήμερα μας τον παρουσιάζουν ως σωτήρα.

Το παραπάνω σενάριο που επεξεργάζονται και θέλουν να εφαρμόσουν επιχειρηματικοί κύκλοι και άλλοι δημογέροντες αν το πάρει χαμπάρι ο λαός θα τρέχουν να κρυφτούν όλοι τους γιατί θα πέσει το ματσούκι σύννεφο.



πηγη

Σχόλια