Να ξεκινήσουμε με κάποια καλά νέα!!!


Όσον αφορά τον τουρισμό,και συγκεκριμένα το νησί της Ζακύνθου,σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία για τον μήνα Απρίλιο, η αύξηση των αφίξεων ξεπέρασε το 500% σε σύγκριση με πέρυσι.
Πιο συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο Ζακύνθου (Διον. Σολωμός) προσγειώθηκαν τον Απρίλιο 18 αεροπλάνα με 2601 επιβάτες ενώ τον ίδιο μήνα πέρυσι έφτασαν στο νησί 3 αεροπλάνα με 461 επιβάτες.
Αυτό φυσικά οφείλεται στις μεμονωμένες πτήσεις που εκτελούνται πλεον με charter απο ξένες χώρες, με αποτέλεσμα την εισροή τουριστών κατ'ευθείαν στη χώρα μας, χωρίς την μεσολάβηση των ξένων tour operators που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονται την βαριά βιομηχανία της χώρας μας, αφήνοντας μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό κέρδους στους Έλληνες ξενοδόχους.
Στην προσπάθεια αυτή σημαντικό ρόλο παίζουν πολλά ελληνικά portals, τα οποία κάνουν γνωστό τον τόπο μας παγκοσμίως και δίνουν τη δυνατότητα στους ξένους αλλά και Έλληνες τουρίστες να κάνουν online τις κρατήσεις των δωματίων τους επιτυγχάνοντας καλύτερες τιμές για τους ίδιους, αλλά και ταυτόχρονα να μένουν τα χρήματα εκεί που πραγματικά το ελληνικό προϊόν παράγεται!Στην Ελλάδα με τον αστείρευτο ήλιο και τις καταγάλανες παραλίες.

Αν θέλετε να πάρετε μία γεύση επισκεφθείτε www.travelzakynthos.com

Σχόλια