Η αλητοδημοσιοκαφρίλα του συγκροτήματος Αλαφούζου


Η αλητοδημοσιογραφία στην οποία επιδίδονται κάθε μέρα τα τσιράκια του Αλαφούζου, από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής συνέχεια χτυπάει κόκκινο.

Δεν φτάνει που συκοφαντούν, προβοκάρουν, διαστρεβλώνουν, κάθε εργατική κινητοποίηση, δεν τους αρκεί που στηρίζουν με κάθε τρόπο την άγρια επίθεση που έχει εξαπολύσει η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ, στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, προχωρούν και στην ολοφάνερη παραποίηση γεγονότων σε τέτοιο βαθμό που η διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν γίνεται ολοφάνερη.

Ερέθισμα μας γ’ αυτή την ανάρτηση ένα σχόλιο που έχει η σημερινή «Καθημερινή» για τα γεγονότα της Κερατέας.

Το παραθέτουμε:...
«Στα άκρα οδηγείται η κατάσταση στην Κερατέα
Ανήλικοι, έφηβοι και παιδιά πρωτοστατούν στις συγκρούσεις οι οποίες ξεσπούν σχεδόν καθημερινά μεταξύ αστυνομίας και κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν στη δημιουργία ΧΥΤΑ. Η κατάσταση στην περιοχή, η οποία θυμίζει πολύ συχνά εμπόλεμη ζώνη, μοιάζει να οδηγείται στα άκρα. Ο επίλογος της χθεσινής ημέρας, μιας ημέρας σοβαρότατων επεισοδίων, γράφτηκε μεταμεσονύχτια, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στο σπίτι ζεύγους αστυνομικών που διαμένει στην Κερατέα, με αποτέλεσμα να καούν τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία».

Ο καλαμαράς που το έγραψε δεν είδε τις δυνάμεις καταστολής να έχουν μετατρέψει όλη την Λαυρεωτική σε κατεχόμενη περιοχή. Δεν αντιλήφθη τους μπάτσους, να ξυλοκοπούν πολίτες σε σημείο να καταλήγουν στα νοσοκομεία, δεν διαπίστωσε τα ένστολα καθάρματα να σπάνε κεφάλια πολιτών, να βρίζουν χυδαία, να προχωρούν σε καθαρά δολοφονικές ενέργειες σημαδεύοντας τους κατοίκους με χημικά και δακρυγόνα.Ανακάλυψε ότι αυτοί που «πρωτοστατούν στις συγκρούσεις» είναι «ανήλικοι, έφηβοι και παιδιά». Τι να σχολιάσεις απ’ αυτό το εμετικό κείμενο; Τίποτα. Αυτό που σίγουρα μπορείς να προβλέψεις με σιγουριά είναι ότι αν παρουσιαστεί δημοσιοκαφρικό τσιράκι του Αλαφούζου στην περιοχή, αυτά που έπαθε πρόσφατα ομόσταυλος του από εργάτες στο Πέραμα θα μοιάζουν φιλοφρόνηση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Σχόλια