Διαλύουν τον πλανήτη για χάρη του κέρδους!!!


                                                        .      Εσύ τρέχα στον κάδο της ανακύκλωσης να ρίξεις τα κουτάκια της κόκα κόλα.                                                   

          
 Πως είναι δυνατόν επάνω στην πιο σεισμογενή περιοχή του κόσμου να φυτεύουν πυρηνικούς αντιδραστήρες και μάλιστα διπλα στη θάλασσα?                        

Ποιος τους είπε ότι η θάλασσα είναι ιδιοκτησία τους και αδειάζουν μέσα όλα αυτά τα ραδιενεργά συστατικά ?    Πως θα καθαρίσει η θάλασσα από τα πυρηνικά απόβλητα?                                                                                                                                            

Ότι κάνουν σήμερα  θα το βρούμε στο τραπέζι μας αύριο .Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν άλλη λύση, εν ανάγκη να τα πιουν αυτοί που τα ανεχόντουσαν τόσα χρόνια με την αδιαφορία τους.                                                                                

 Ενας λαός ζόμπι που τις Κυριακές ελείψει εργασίας αυτοκτονούν, που μένουν σε κουτιά που τα ονομάζουν σπίτια για να είναι κοντά στην δουλειά τους, που όταν απεργούν βάζουν ένα περιβραχιόνιο με την λέξη απεργία.                                                                                                                                                    

Για αυτό μας τους παρουσιάζουν σαν πρότυπο λάου, το όνειρο της νέας τάξης πραγμάτων είναι να γίνουμε όλοι έτσι να αμειβόμαστε με τίτλους όπως αυτοί οι (ήρωες )που τους έχει η εταιρία μέσα στο εργοστάσιο να προσπαθούν μάταια μήπως και καταφέρουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα , σε μερικούς μήνες δεν θα υπάρχει κανένας από αυτούς.
 Δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο εάν είχαν μάθει να αγωνίζονται πραγματικά, εάν είχαν την στοιχειώδη νοημοσύνη θα είχαν αγωνιστεί όταν έπρεπε και θα είχαν αποτρέψει την λειτουργία πυρηνικών εργοστασίων σε μια τόσο σεισμογενή περιοχή , τότε θα ήταν πραγματικά ήρωες.                                                

Τώρα θα πληρώσουμε όλοι το τίμημα γιατί και εμείς σαν κάτοικοι και σαν χώρες του υπόλοιπου πλανήτη θα έπρεπε να είχαμε βάλει όρους για την λειτουργία τέτοιων εργοστασίων  δεν είναι θέμα της  εκάστοτε χώρας ξεχωριστά, είναι θέμα που ακουμπά την επιβίωση του πλανήτη και την ζωή όλων μας. .
Εμείς δεν είμαστε  διατεθειμένοι να γίνουμε τα ζόμπι της παγκοσμιοποίησης, να μας λένε βάλτε την μάσκα και την ομπρελίτσα και δεν κινδυνεύετε από την ραδιενέργεια και να το πιστεύουμε.                

Εμείς έχουμε το προτέρημα που μας χάρισε ο ύψιστος το μυαλό  είναι δικό μας δεν το έχουμε εκχωρήσει σε κανένα αυτό είναι που φοβούνται και θέλουν να ελέγξουν ,και τα παγκόσμια μέσα μαζικής παραπληροφόρησης τι μας λένε? Ότι είναι ακίνδυνη η ραδιενέργεια  και ότι  το πλουτώνιο που βρέθηκε στο εργοστάσιο και  το καίσιο που βρέθηκε πιο μακριά είναι ακίνδυνα. 

Μιλάμε για παγκόσμιο δούλεμα για χάρη του κέρδους. Έχουν παραφρονήσει παντού βλέπουν χρήμα ο άνθρωπος δεν έχει αξία για αυτούς τρέλα, πραγματική παραφροσύνη .                                                     Η  λαλίστατη   Greenpeace  που είναι? Τέτοιου μεγέθους οικολογικη καταστροφή δεν έχει ξαναγίνει και αυτοί έχουν εξαφανιστεί αποδεικνύοντας περίτρανα με αυτό το  τρόπο τον ρόλο που έχουν αναλάβει να παίξουν .                                                                                                                                                 

Ένα πράγμα δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί τυφλωμένοι από την ακόρεστη δίψα τους για το κέρδος ότι καλώς η κακώς  εδώ είναι το σπίτι μας είναι το κοινό μας σπίτι και είμαστε αναγκασμένοι να συμβιώσουμε και ότι χωρίς ανθρώπους κέρδος για τους παράφρονες δεν υπάρχει !!!




Σχόλια