Ο Άγνωστος Πόλεμος Εξελίσσεται. Οι Αντάρτες της Λιβύης ως η Μοναδική Νόμιμη Εξουσία για την Ευρωπαική Ενωση.


Στη σύνοδο της Βουλής στο Στρασβούργο υιοθετήθηκε το σχετικό ψήφισμα που αναγνωρίζει ως την νόμιμή εξουσία της Λιβύης το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο, κοινώς τους μη εκλεγμένους Αντάρτες. Μη γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει πραγματικά στην χώρα αυτή με τις υποψίες η ανατολή να υποστηρίζει στρατιωτικά τον Καντάφι και η Δύση τους αντάρτες , είναι εμφανές πως διενεργείται ένας άγνωστος πόλεμος στην μικρή αυτή χώρα της Β. Αφρικής.
Εύχομαι δε να παραμείνει εκεί, γιατί σε άλλη περίπτωση οι υποψίες Τρομάζουν. Το ύποπτο και περίεργο βρίσκεται στο γεγονός ότι μέχρι χθες την Νόμιμη και αναγνωρισμένη εξουσία με την οποία συναλλασσόταν η ευρωπαϊκή ένωση ήταν η Κυβέρνηση Καντάφι. Ξαφνικά και χωρίς κάποιο νόμιμο τρόπο για την χώρα εκείνη άλλαξε ο πόλος εξουσίας στους αντικαθεστωτικούς. Ειδικότερα ...

...Οι μετέχοντες στη σύνοδο κάλεσαν την Ύπατη Αρμοστή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις εξωτερικές υποθέσεις και την πολιτική ασφαλείας Κάθριν Άστον να εγκαθιδρύσει επίσημες επαφές με τους Λίβυους αντάρτες. Υποστηρίχτηκε η ιδέα του καθορισμού πάνω από τη Λιβύη ζώνης, απαγορευμένης για τις πτήσεις της αεροπορίας του κυβερνόντος καθεστώτος.
Και εδώ θα αρχίσουν τα όργανα !!!

Σχόλια