Ενθουσιασμένος ο "λαγός" κυβέρνησης και πλουτοκρατών

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του ο Καρατζαφύρερ που ουσιαστικά το κόμμα του συγκυβερνά μαζί με το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ  και παράλληλα εμφανίζεται σαν «λαγός» ομολογώντας δημόσια τους σχεδιασμούς της ντόπιας αστικής τάξης που μαζί με την διεθνή οικονομική ολιγαρχία έχει βάλει στο στόχαστρο της την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα.

«Η Ευρώπη θα προικίσει τον κ. Παπανδρέου με ένα τριπλό δώρο. Θα γίνει επιμήκυνση αποπληρωμής όλου του χρέους μας, θα πάρουμε κούρεμα επιτοκίων, καθώς και το ευρωομόλογο. Πρέπει δυστυχώς να ειπωθεί στον ελληνικό λαό μια πικρή αλήθεια. Θα υποστούμε την εσωτερική υποτίμηση για να ανακτήσουμε την ανταγωνιστικότητα μας..
.. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ο Ελληνας ότι θα μειωθεί αισθητά το επίπεδο και η ποιότητα ζωής του. Η ζωή του θα αλλάξει για πάντα. Θα θιχτούν περισσότερο τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα. Αυτή είναι μία σκληρή πραγματικότητα. Θα "ματώσουμε"», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Οσα μας λέει ο Καρατζαφέρης, δεν είναι η «πικρή αλήθεια», που επικαλείται, αλλά οι σχεδιασμοί της πλουτοκρατίας για να φορτώσει όλα τα βάρη της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης στις πλάτες του εργαζόμενου λαού, στα λαϊκά νοικοκυριά για να μπορεί απρόσκοπτα να συνεχίζει την ασύδοτη κερδοφορία της εξαθλιώνοντας τις εργατικές μάζες.

Και φυσικά εξαπατά πάλι τον κόσμο ο Καρατζαφύρερ λέγοντας «θα ματώσουμε». Πάει πάλι να τσουβαλιάσει τον άνεργο με τον βιομήχανο, τον εργάτη με το αφεντικό, τον ναύτη με τον εφοπλιστή, τον καπιταλιστή με τον μεροκαματιάρη.

Καταλήγοντας να γράψουμε το σύνθημα που χτες ο Κουίκ απ’ το τηλεοπτικό κανάλι του Κουρή χαρακτήρισε «αντεθνικό»: «Η Εθνική ενότητα είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»
lalipouli.blogspot.com

Σχόλια