Valérie Bugault: θα επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με τσιπ RFID. Αν δεν το πάρεις δεν θα’χεις πρόσβαση στ’αναγκαία.

Αποκ. 13:16 και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
Αποκ. 13:17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.














Τώρα αρχίζουν και το λένε ...Για την 
αποφυλάκιση μας εμβολιασμός!!!

Δημιούργησαν-δημιουργούν το πρόβλημα για να δώσουν τη λύση..
Όλα μια μεθόδευση. Θέλουν να φέρουν παγκόσμια διακυβέρνηση. 
Στην καρδιά της παγκόσμιας άνευ προηγουμένου κρίσης η διακεκριμένη Γαλλίδα επιστήμονας και διανοούμενη Valérie Bugault αναφέρεται στη γεωπολιτική του coronavirus σε συνέντευξή της στο strategika 1/4/20.

 Από αυτή την συνέντευξη πήραμε ένα απόσπασμα που μας ενημερώνει τι θα γινει…Για να μας αποφυλακίσουν απο τα σπίτια μας θα πρέπει να εμβολιαστούμε και να τσιπαριστούμε…Ποτε? Σε εξη μήνες σε ένα χρόνο? Θα δείξει ..Διαβάστε τι δήλωσε για το εμβόλιο και το τσιπάρισμα.......................
Valérie Bugault: Αυτό το εμβόλιο εκτός της οικονομικής του τιμής , θα είναι αναμφίβολα συμπληρωμένο με άλατα αλουμινίου (το οποίο έχει γίνει το υποχρεωτικό ανοσοενισχυτικό) και arn messagers (οι οποίοι θα επιτρέψουν να διεξαχθούν, in vivo και σε μεγάλη κλίμακα, γενετικά πειράματα πάνω στο ανθρώπινο γονιδίωμα), και κυρίως από τσιπ RFID, που θα επιτρέπουν στον καθένα να δεχθεί τους μισθούς του και να έχει πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Αυτή η φάση του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα είναι απολύτως αποφασιστική για να διασφαλίσει στους παγκοσμιοκράτες/globalistes (τραπεζίτες, big pharma και consorts) τον άμεσο έλεγχο επί των πληθυσμών.

 Καθένας θα οφείλει επίσης να υπακούει αντίθετα θα τιμωρηθεί με το να στερηθεί πρόσβασης στα αμέσως απαραίτητα/είδη-παροχές πρώτης ανάγκης. 

Διευκρινίζεται εδώ ότι λόγω της οικονομικής κατάρρευσης, υπάρχει έντονος φόβος ότι τα μέσα διαβίωσης τελικά δεν θα συνδέονται καθόλου με την ατομική παραγωγική εργασία, αλλά μάλλον με την καθολική επιδότηση που λαμβάνεται από το κράτος μαριονέτα που θα τελεί εξ ολοκλήρου στις εντολές των οικονομικών δυνάμεων.

Με άλλα λόγια, μόνο μια πολιτική ανάληψη της οργάνωσης των κρατών από τους υπηκόους τους μπορεί να οδηγήσει σε ευνοϊκό αποτέλεσμα για τους πληθυσμούς. 
Διαφορετικά, θα παρακολουθήσουμε τη γενική ανατροπή την επιδιωκόμενη από την υπερεθνική ολιγαρχία προς μια παγκόσμια κυβέρνηση στα χέρια οικονομικών δυνάμεων, οι πληθυσμοί είναι καταδικασμένοι να μειωθούν σημαντικά και στη συνέχεια να υποδουλωθούν, για όσους θα έχουν επιβιώσει…….
*Η Valérie Bugault είναι Δρ. του Ιδιωτικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Panthéon-Sorbonne και δικηγόρος. 
Από το 2009, διέκοψε τις δραστηριότητες της ως νομικός για ν΄αφιερωθεί στην διάδοση στο κοινό αποτελέσματος πολυάριθμων ερευνών της.
Είναι σήμερα αναλύτρια γεωπολιτικής (οικονομικής, νομικής και νομισματικής) και conférencière. Ses sujets de recherche sont les institutions – nationales et internationales – la monnaie, l’entreprise, le droit et le fonctionnement de l’économie globale.

Eίναι συγγραφέας 4 βιβλίων που πρόσφατα δημοσιεύθηκαν από τις εκδόσεις Sigest :
– « Du nouvel esprit des lois et de la monnaie », που συνέγραψε μαζί με Jean Rémy, Ιούνιος 2017
– « La nouvelle entreprise »,Ιούλιος 2018
– « Les raisons cachées du désordre mondial », συλλογή άρθρων, 30 Μαρτίου 2019
– « Demain dès l’aube… le renouveau »,Σεπτέμβρης 2019

Σχόλια