Μύδροι από Robert Kennedy κατά Μ.Γκέιτς: «Χρησιμοποιεί το εμβόλιο του κορωνοϊού για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία»!

Μύδροι από Robert Kennedy κατά Μ.Γκέιτς: «Χρησιμοποιεί το εμβόλιο του κορωνοϊού για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία»!


«Κεραυνούς» εκτόξευσε ο Robert F. Kennedy Jr. γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου Jack Kennedy.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Robert Kennedy αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τα εμβόλια για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων της Microsoft να ελέγξει πλήρως τον συνδυασμό εμβολίου και ελέγχου ταυτότητας, ώστε να αποκτήσει ο ίδιος ένα δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας, την αιχμή του δόρατος του νέο-ιμπεριαλισμού των μεγάλων επιχειρήσεων.» και συνεχίζει λέ
γοντας:

«Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια τροφοδοτείται και από μια μεσσιανικού τύπου πεποίθηση ότι έχει ως αποστολή να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και με μια θεϊκού τύπου προθυμία να πειραματιστεί με αυτό με τις ζωές κάποιων τους οποίους θεωρεί λιγότερο ανθρώπους».


Σημειώνεται ότι στις 6 Απριλίου δοκιμάστηκε το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό από εταιρεία βιοτεχνολογίας την οποία χρηματοδοτεί ο Μ.Γκέιτς.

Πρόκειται για μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας στην Πενσυλβάνια η οποία πραγματοποίησε ήδη τον πρώτο εμβολιασμό μετά από την έγκριση άδειας για να πραγματοποιεί εμβολιασμούς από τον CDC.

Το εμβόλιο έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Inovio Pharmaceuticals η οποία χρηματοδοτείται από το διαβόητο ίδρυμα του Μπίλ και της Μελίντα Γκέιτς όπως και από το ίδρυμα Επιδημιολογικής Ετοιμότητας και Καινοτομίας

Σχόλια