Αδιάκοπη η λειτουργία του Εθνικού Τυπογραφείου για όλο τον Απρίλιο για Π.Ν.Π


Δείτε το γράφει το Σύνταγμα μας για την απαγόρευση εξόδου μας
Η Χώρα κυβερνάται με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου…με πρόσχημα ένα αόρατο εχθρό τον Κορονοιό καταπατώντας το Σύνταγμα με απαγορεύσεις μετακινήσεων στέρηση της Ελευθερίας του ανθρώπου και καταπάτηση κάθε θεμελιώδους δικαιώματος Δημοκρατίας..
Μας κρύβουν την αλήθεια και μεταδίδουν το Τρόμο και θανάτους μόνο από Κορωνοιό και όχι από άλλες αιτίες λες και είναι όλοι Πρόβατα και δεν θα καταλάβουν..
Μέσα στο Πάσχα έκλεισαν τις εκκλησίες χτυπώντας  την Χριστιανική θρησκεία και ανοίγουν το Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιεύουν Πράξεις νομοθετικού Περιεχομένου με ΕΠΙΠΛΕΟΝ μέτρα περιορισμού της Ελευθερίας μας..
Μας κρύβουν την αλήθεια αυτοί που εκτελούν το σχέδιο της Μαϊμού Πανδημίας των Νεοταξιτών ως πειθήνια όργανα τους.
 Βγάζουν εντολές απαγόρευσης στους Γιατρούς να μην μιλάνε ,βγάζουν Π.Ν.Π να τιμωρούνται οσοι δεν εκτελούν τις διαταγές της Κυβέρνησης για μεταδοτικές ασθένειες που έριξαν οι νεοταξίτες ..
Βγάζουν Π.Ν.Π για υποχρεωτικό εμβολιασμό με φυλάκιση έως 10 χρόνια …Διέλυσαν την Οικονομία κλείνοντας τις επιχειρήσεις και μετέτρεψαν σε ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ όσους είχαν μια δουλειά για να ζήσουν αξιοπρεπώς..
Δημιουργούν συνθήκες κατάθλιψης και........
ασφυξίας για να πεθάνουν περισσότεροι από τα μέτρα παρά από τον ιό.Ξεχνούν οτι γνωρίζουμε την παρουσίαση τον Οκτώβριο του 19 στη Νέα Υόρκη των Νεοταξιτών για τον Κορωνοιό.Ολα αυτα που έχουν υπογράψει από το 1992(ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 & ΑΝΤΖΕΝΤΑ ID 2020) και  ότι θα υλοποιήσουν με σκοπό  τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπου  της ζωής του.Δηλαδή πόσο θα ζει και πόσες γεννήσεις θα γίνονται με όπλο το εμβόλιο Δολοφόνος που θα παρουσιάσουν με υποχρεωτικότητα να μας τσιπάρουν με αυτό!!
Δημιουργούν κρίσεις Πανικού το δόγμα του Φόβου ,την ΠΕΙΝΑ την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και υπολογίζουν να αφανίσουν το 40% των λαών με την Τρομοκρατία τους και την εξαθλίωση .αν τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το Δολοφονικό τους σχέδιο αυτό το βλακώδες χάος που έχουν επιβάλλει δήθεν για το καλό μας όταν οι ίδιοι το σχεδίασαν..Πρώτα το πέταξαν μετά μας κατέστρεψαν και τώρα με όλα αυτά τα μέτρα θέλουν δήθεν να μας σώσουν..Μας περιμένουν σκοτεινές διαδρομές από τα ερπετά της Νέας Τάξης και τα κατά τόπους υπαλληλάκια τους.Πρέπει να ενωθούμε και όχι να τα “ξύνουμε” στα  σπίτια μας..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ για την αδιάκοπη λειτουργία του Εθνικού Τυπογραφείου για να κυβερνούν με Π.Ν.Π
ΔΕΙΤΕ και τι γράφει το Σύνταγμα μας για την απαγόρευση των μετακινήσεων και την στέρηση της Ελευθερίας μας …Ξυπνάτε για θα πεθάνετε με το τηλεκοντρόλ στο χέρι!!!

Σχόλια