Αυτό παλιά το λέγαμε ΧΟΥΝΤΑ..!!..ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ πήγαν ιερέα από το Πικέρμι στον εισαγγελέα...

                     ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Περιπολικό της Αστυνομίας πήγε στις 15.30 (χθες Μ. Παρασκευή) στον Άγιο Χριστόφορο στο Πικέρμι και ζητούσε τον ιερέα της εκκλησίας.
 Ο πάτερ Δημήτριος, όπως φαίνεται, άνοιξε τον....
Ιερό Ναό για λίγο, προκειμένου να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο κάποιοι πιστοί, λίγοι στον αριθμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από κάτοικο του Πικερμίου, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας, οι πιστοί ήταν ελάχιστοι, και έμπαιναν ένας-ένας, χωρίς να δημιουργηθεί συγχρωτισμός.
Οι αστυνομικοί, ζήτησαν τα χαρτιά από πιστή που μόλις βγήκε από τον Ναό, και κατόπιν πήραν τον πατέρα Δημήτριο με το περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο πατήρ Δημήτριος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

https://rpn.gr/prosichthi-me-peripoliko-o-iereas-toy-ag-christoforoy/?fbclid=IwAR1i9DhSnzFLF-FPlcU91SQ-ATWzlVke3AFmvIo7e4UEsVs6U6OXN7BDh20
Μιχαήλ Πατσίκας 
Ο ιερέας του Αγίου Χριστοφόρου πάτερ Δημήτριος στο αυτόφωρο.
ΑΞΙΟΣ.
( Όπως ΑΞΙΟΙ και όσοι έπραξαν ανάλογα, αφήνοντας τους πιστούς να προσκυνήσουν, πάντα με σεβασμό στον συνάνθρωπο τους πέρνοντας τα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η περίσταση)
ΑΞΙΟΣ ο παπάς που άφησε τα μεσάνυχτα να πανε δυο - τρεις γυναίκες να στολισουν, όλη την νύχτα τον επιτάφιο, σε χωριό της επαρχίας.
Τελικά οι ρουφιάνοι δεν μπόρεσαν να τους καρφώσουν όλους.


https://rpn.gr/prosichthi-me-peripoliko-o-iereas-toy-ag-christoforoy/?fbclid=IwAR1i9DhSnzFLF-FPlcU91SQ-ATWzlVke3AFmvIo7e4UEsVs6U6OXN7BDh20

Σχόλια