Επιχείρηση Διχασμός απο Τσιόρδα και Χαρδαλιά στη Λάρισα για να επιβληθεί η Παγκόσμια Χουντα

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Με διχασμό πετυχαίνουν να επιβάλλονται….Για να υποτάξεις ένα λαό εφαρμόζουν το Δίχασε και εξαγόρασε τον…
Η Παγκόσμια συμμορία με ένα κατασκευασμένο ιό σε χρόνο ρεκόρ ερήμωσε τα πάντα και σπέρνει το φόβο και το τρόμο ..Έχουν επιβάλλει Δικτατορία …Στη Λάρισα χθες είδαμε τη συνέχεια όλων αυτών και της κατάργησης των δικαιωμάτων του Ανθρώπου με αποκλεισμό της ομάδας των Ρομά η Γύφτων..
Αύριο το ίδιο θα κάνουν και σε ένα χωριό η κωμόπολη και θα αποκλειουν περιοχές..με πρόσχημα τη μετάδοση της νόσου…στερώντας βασικές θεμελιώδεις Δημοκρατικές ελευθερίες όπως της μετακίνησης και της εργασίας και της λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Το Κράτος είναι υπεύθυνο  που δέχθηκε την επιβολή της Δικτατορίας και στη Χώρα μας..
Ο περιορισμός της Κυκλοφορίας είναι παράνομος και Αντισυνταγματικός . Για κανένα πολίτη δεν επιτρέπεται να περιορίζεται στη μετακίνηση του χωρίς δικαστική απόφαση στο πρόσωπο του…
Το κράτος είναι υπεύθυνο ακόμη και σε περίπτωση μεταδοτικής ασθένειας να μεριμνά  για τους άρρωστους και να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό και Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό γι αυτούς και την τεχνολογία για να εντοπίζονται και να δέχονται θεραπεία…
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ υγιείς ανθρώπους με το πρόσχημα της μετάδοσης της Νόσου κάτι που αναφέρει ρητά το Σύνταγμα..Το Σύνταγμα δεν μπορείς να το παρακάμψεις ..
Συνεπώς αυτό που γίνεται είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και Αντισυνταγματικό..Που είναι οι Δικηγορικές ενώσεις της Χώρας?
Η εικόνα χθες στη Λάρισα  με τους Ρομά δείχνει ότι θέλουν να ελέγξουν πόλεις ,Κωμοπόλεις  Χωριά και μάλιστα όπως ο Χρυσοχοΐδης ανεπίτρεπτα και ξεδιάντροπα είχε δηλώσει και χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αγοραστός θέλουν παράνομα να χρησιμοποιήσουν τον Στρατό εναντίον των Ελλήνων .Αυτό και αν  απαγορεύεται !!!! ..
Η παγκόσμια χούντα δοκιμάζει όλα τα εργαλεία για την καταστολή του πληθυσμού…
Χθες στη Λάρισα ο Τσιόρδας και ο Χαρδαλιάς προχώρησαν στην εφαρμογή του Διχασμού της Κοινωνίας που καθημερινά τρομοκρατούν με το Μονομερές ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΟ που ανακοινώνουν
ΞΥΠΝΑΤΕ!! Κάθε μέρα στην Ελλάδα πέθαιναν από διάφορες αίτιες 250 με 300 άτομα..Και από τον ιό αυτό πεθαίνουν με τους δικούς τους αριθμούς 2 με τρία άτομα…
Σκόπιμα λοιπόν με το μονομερές νεκρολόγιο δεν κρατούν την ψυχραιμία και το ηθικό του λαού αυτές οι δυο μαριονέτες του συστήματος  αλλά δημιουργούν συνθήκες διχασμού – πανικού για  να επιβάλλονται “Στρατιωτικά” μέτρα..
Τους είδατε πως εμφανίστηκαν οι “ΗΡΩΕΣ” της Κυβέρνησης ..Αυτοι που σας λένε μην μετακινηθείτε ούτε για μια μικρή βόλτα , να φοράτε γάντια ,να κρατάτε δυο μέτρα απόσταση, κ.α 
Πήγαν χθες στη Λάρισα ανάμεσα σε εν δυνάμει γι αυτούς “μολυσμένους” ανθρώπους ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ..
Ο κίνδυνος δεν ισχύει γι αυτούς που επιβάλουν τα μέτρα αλλά για τα ΠΡΟΒΑΤΑ..Ταΐζουν ΣΑΝΟ το κόσμο..
Οι “ήρωες” Τσιόδρας και Χαρδαλιάς αψήφησαν τον Κορωνοιό και μπούκαραν σε συνωστισμό χωρίς να υπολογίζουν τον κίνδυνο για για την ζωή τους για το καθήκον!!!! Όσοι αποδέχονται το ΔΟΥΛΕΜΑ ας το αποδεχθούν..
Και εδώ η Κοινωνία των Ρομά η Γύφτοι έχουν ΔΙΚΙΟ..Αύριο αυτό θα το κάνουν στο δικό σου Χωριό ,κωμόπολη,Πόλη
Αυτό είναι το σχέδιο τους μέχρι να σε Τσιπάρουν και να είσαι ΣΚΛΑΒΟΣ της Παγκόσμιας Χούντας και να ρυθμίζουν πόσα χρόνια θα ζήσεις και πόσα παιδιά θα κάνεις..εφαρμόζουν την angenta 21 & ID 2020.
Eιναι τα παπαγαλάκια του Πολιτικού συστήματος που δήθεν νοιάζονται για τους Ελληνες και εφαρμόζουν Ανθελληνική πολιτική και γι αυτό διχάζουν το λαό .
Αν πραγματικά νοιάζονταν για το πρόβλημα θα κοίταζαν  τα κρούσματα και ο υπόλοιπος υγιής κόσμος θα ήταν ελεύθερος και όχι Φυλακισμένος..
Δεν θα ακινητοποιούσαν την Οικονομία και δεν θα περιόριζαν σε κανένα την ελεύθερη μετακίνηση του και την εργασία του..
Ποτέ δεν ξανάγινε στην ιστορία να είναι το 90 με 98% του κόσμου υγιείς και να φυλακίζεται…
Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος.

"Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους,το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική"


Σχόλια