Πήρε 4 εκ ευρώ αντί για τα 30 αργύρια ο Ιερώνυμος και οι εκκλησίες έκλεισαν..

Σχεδόν τέσσερα εκ ευρώ (3.931.920,00 €) για την ΜΚΟ της εκκλησίας της Ελλάδος από την κυβέρνηση Κούλη για προστασία ανηλίκων προσφύγων.
Στις 28/2/2020 η ΜΚΟ της εκκλησίας της Ελλάδος υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με τον Διεθνή οργανισμό μετανάστευσης για να αναλάβει δομές με ανήλικους πρόσφυγες. 
Στις 11/3/2020 η κυβέρνηση Κούλη που έκλεισε εκκλησίες και κυνηγάει όποιον θέλει  να εκκλησιαστεί και να  κοινωνήσει ενέκρινε το ποσό των 3.931.920,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2020, ενώ στις 18/3/2020 έδωσε προκαταβολή 393.000€.
Ο Ιούδας πήρε 30 αργύρια ο Ιερώνυμος δέχθηκε 4 εκ ευρω και έβαλε στη κορυφή της εκκλησίας τον Μητσοτάκη την Κεραμέως και τον αντίχριστο…κλείνοντας τις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα σταματώντας τις λειτουργίες και τη Θεία Κοινωνία..
Ανέβαλε και την Ανάσταση!!!
Δηλαδή Ο Ιερώνυμος με τους νέους Ιούδες την παρέα του που είναι ανάξιοι να τους αποκαλούμε Επισκόπους απέκοψαν τους πιστούς κυρίως από τη Θεία Κοινωνία υποτασσόμενοι δουλοπρεπώς στη Κυβέρνηση που εκτελεί σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού για το επερχόμενο σφράγισμα-τσιπάρισμα.
Η εκκλησία παρά το Αυτοκέφαλο που τις δίνει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Χώρας μας στο αρθρο 3 και θα μπορούσε να αρνηθεί να κλείσουν οι ναοί “πούλησε” τη θρησκεία στους Αντίχριστους…Ρώσοι, Σέρβοι, Γεωργιανοί κ.α. δεν έκλεισαν τις Χριστιανικές εκκλησίες  και συνεχίζουν την λατρεία του Υψίστου..............

Πέραν πολλών άλλων άνομων, που έπραξαν οι θεματοφύλακες της Ορθοδόξου τάξεως κυρίως ακύρωσαν όλα όσα δίδασκαν στους ναούς περί Υψίστου, όλα όσα δίδαξε ο Ιησούς Χριστός.
Ο μεγάλος Άγιος της Οθωμανοκρατίας Κοσμάς ο Αιτωλός, είχε πει ότι θα μπει ο διάολος στα σπίτια μας και θα βγάλει τα κέρατα του έξω από το σπίτι μας προφητεύοντας την τηλεόραση.
Τελικά ο κλήρος έβαλε το διάολο και μέσα στους ναούς με τα κέρατα απ’έξω,μεταδίδοντας τηλεοπτικά τις ακολουθίες  από τους ναούς.
Πάλι ο μέγας αυτός Άγιος είχε πει ότι θα ψάχνεις πολύ μακράν να βρεις άξιο πνευματικό,προφητεύοντας ότι οι ιερείς θα γίνουν οι ασεβέστεροι των ανθρώπων.  ..
Ο μεγάλος σύγχρονος Άγιος γέροντας Παϊσιος είχε πει :
«Ο προφήτης Ηλίας  τροχάει τη μαχαίρα του.  Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες,
Δεσποτάδες, παπάδες, μοναχούς … γιατί έχουν κάνει αμαρτήματα ενώ οι λαϊκοί αγνοήματα»
Με τα 30 Αργύρια σταυρώθηκε ο Χριστός με τα 4.00.000 εκατομμύρια απέκοψαν το ποίμνιο από τις εκκλησίες..Η ώρα της κρίσης θα έρθει για κάθε Ιούδα..
Αντί να φροντίσει τους Άστεγους ,τις άπορες Οικογένειες όλους αυτούς που το πολιτικό σύστημα έκλεισε τις επιχειρήσεις του τη ραχοκοκαλιά της Χώρας πήρε 4 εκ ευρώ να φροντίσει ανήλικους λαθρομετανάστες που τους έχουν θεσπίσει να εισπράττουν 1500 ευρώ το μήνα και τους φροντίζουν τόσες ΜΚΟ..Για δε τα παιδιά των εισβολέων η Κυβέρνηση πέρασε Νόμο να εισπράττουν 2.500 ευρώ το μήνα!!! Τα Ελληνόπουλα είναι δεύτερης κατηγορίας στη κρίση παίρνουν από 28 έως 60 ευρώ το μήνα!!!
Γλέντι ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ…πάρτι με εκατομμύρια και ο Ελληνας αντικαθίσταται από τους Εισβολείς.Κατάργησε το Πάσχα,  την Θρησκεία για να εκτελεστεί δια της βίας το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…Γι αυτό έρχεται η οργή του Θεού ..Στις  επόμενες μέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες  ..Βιβλικές..

Σχόλια