Λέσβος:Απίστευτες καταγγελίες για τΙς θηριωδίες των ΜΑΤ.. σπάνε αυτοκίνητα και δέρνουν κόσμο - «Είναι δυνάμεις κατοχής» (βίντεο)..απο καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε νεκρούς..

Λέσβος: Καταγγέλουν αστυνομική αυθαιρεσία - ΜΑΤ σπάνε αυτοκίνητα και δέρνουν κόσμο - «Είναι δυνάμεις κατοχής» (βίντεο)
Σκηνές βίας εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο. Κάτοικοι προχωρούν σε καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία, όπως τόνισαν ΜΑΤ έσπασάν αυτοκίνητα και έβρισαν τους κατοίκους της Λέσβου. Σύμφωνα με καταγγελίες νησιωτών, κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής άρχιζαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με χυδαίες εκφράσεις.
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολου Βαλτά. Η μανία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά μπήκαν μέσα στο Στρατόπεδο της Παγανής το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.
Πολίτες που μίλησαν στο «Ν» τόνισαν ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον των απρόκλητων βιαιοπραγιών και της παράνομης δράσης των ανδρών των ΜΑΤ. Αρνητικά έχει σχολιαστεί και η παντελής απουσία των Εισαγγελικών Αρχών της Μυτιλήνης στα όσα συμβαίνουν από χτες στη Λέσβο με την ανεξέλεγκτη δράση των ομάδων αυτών που κατά τα άλλα ονομάζονται Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης.

Σχόλια