Η προφητεία του Ουίνστον Τσώρτσιλ για το Ισλάμ

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός είχε προβλέψει πριν από 100 χρόνια την άνοδο του Ισλάμ.
Η προειδοποίηση του Τσώρτσιλ
Στις 8 Ιανουαρίου 2015, ο Μαρκ Έλλις σε άρθρο του θυμήθηκε τα λόγια του Ουίνστον Τσώρτσιλ για το ριζοσπαστικό Ισλάμ και έγραψε:
«Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες του 20ού αιώνα που διετέλεσε Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πάλι μεταξύ 1951-1955. Ήταν επίσης ιστορικός και συγγραφέας. Ως αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού μεταξύ 1897 και 1898, πολέμησε εναντίον της φυλής Pashtun στα βορειοδυτικά σύνορα με τη βρετανική Ινδία και επίσης στη μάχη του Omdurman στο Σουδάν.
Από τις δύο μάχες απέκτησε καλή γνώση για τους μουσουλμάνους και την ισλαμική κοινωνία. Τα πιο κάτω τα έγραψε όταν ήταν μόλις 25 χρονών (1899) και σήμερα προσφέρουν προφητική προειδοποίηση στον Δυτικό πολιτισμό». «Τρομερές οι κατάρες που ο Μωαμεθανισμός (Ισλάμ) επιβάλλει στους πιστούς του! Εκτός της φανατικής εξαλλοσύνης, η οποία είναι τόσο επικίνδυνη στον άνθρωπο όσο η υδροφοβία σε ένα σκύλο, υπάρχει και αυτή η φοβερή μοιραία απάθεια… Μία υποβαθμισμένη θεωρία στερεί τη ζωή από το χάρισμα και τη λεπτότητά της, την αξιοπρέπεια και την αγιότητα».
«Παραλύει η επιρροή της θρησκείας»
Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πρόσεξε και την αντιμετώπιση των γυναικών ως δεύτερης κατηγορίας ανθρώπων. Και έγραψε:....

«Το γεγονός ότι στον νόμο του Μωάμεθ κάθε γυναίκα πρέπει να ανήκει σε κάποιον άνδρα ως αδιαμφισβήτητη ιδιοκτησία, είτε ως παιδί, ως σύζυγος, ή ως σκλάβα, θα καθυστερήσει την τελική εξόντωση της σκλαβιάς μέχρι που το Ισλάμ θα σταματήσει να είναι η μεγάλη δύναμη μεταξύ των ανδρών. Ιδιώτες μουσουλμάνοι μπορεί να έχουν πολύ καλές ιδιότητες, όμως η επιρροή της θρησκείας παραλύει την κοινωνική ανάπτυξη εκείνων που την ακολουθούν. Δεν υπάρχει δυνατότερη αναδρομική δύναμη στον κόσμο». Και συμπλήρωσε ο Έλλις πως «οι τακτικές τρόμου και η ορμή του (Ισλαμισμού) για κατάκτηση του κόσμου ήσαν αισθητές πολύ πριν από τη δημιουργία του μοντέρνου Ισραήλ».
Και έκλεισε με τις ακόλουθες επισημάνσεις του νεαρού Τσόρτσιλ: «Πέραν του ότι ο Μωαμεθανισμός δεν είναι καθόλου ετοιμοθάνατος, είναι μια μαχητική και προσηλυτιστική πίστη. Έχει ήδη επεκταθεί στην Κεντρική Αφρική, δημιουργώντας ατρόμητους πολεμιστές σε κάθε βήμα, και αν δεν ήταν για τη Χριστιανοσύνη που προστατεύεται στα δυνατά χέρια της επιστήμης, η επιστήμη εναντίον της οποίας το Ισλάμ έχει αγωνιστεί δίχως αποτέλεσμα, ο πολιτισμός της μοντέρνας Ευρώπης θα έπεφτε όπως έπεσε ο πολιτισμός της αρχαίας Ρώμης».
Δεν προστατεύεται ο Χριστιανισμός
Δυστυχώς, 100 χρόνια μετά, ο πολιτισμός της μοντέρνας Ευρώπης κινδυνεύει να πέσει από το Ισλάμ όπως η αρχαία Ρώμη. Ο Χριστιανισμός δεν προστατεύεται πια στα δυνατά χέρια της επιστήμης, αλλά ούτε και εκείνων που υποτίθεται την αντιπροσωπεύουν -τις εκκλησιαστικές Αρχές- που βρίσκονται η κάθε μία στη δική της φιλαργυρία και Πομπηία.
Το Ισλάμ σφάζει αλύπητα τους χριστιανούς, εδραιώνεται στην Κεντρική Αφρική και το «Ισλαμικό Κράτος» εξέδωσε και χάρτη για το φιλόδοξο σχέδιό του για παγκόσμια κατάκτηση, το οποίο περιλαμβάνει και την Κύπρο.
Παταγώδης η αποτυχία των νεότερων ηγετών της Ευρώπης, περιλαμβανομένων πρωτίστως των Βρετανών πολιτικών, να αντιληφθούν και εκτιμήσουν τα δεδομένα σωστά, όταν ο Τσόρτσιλ τα είχε εκτιμήσει και προφητεύσει μόλις σε ηλικία 25 χρονών… Το Φόρεϊν Όφις υπήρξε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ισλαμοποίησης της Κύπρου.
ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ερευνήτρια/συγγραφέας – Λονδίνο
Πηγή: olympia.gr

Σχόλια