Η μεγάλη απάτη: “κλιματική αλλαγή”, η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η… “Επιχείρηση Greta”!


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Greta Thunberg… ως όπλο μαζικής απόσπασης της προσοχής…


Τα Mέσα Mαζικής Παραπληροφόρησης του υπερεθνικού κεφαλαίου, που αρέσκονται ν’ αποκαλούν ΜΜΕ, παντού στον κόσμο βρίσκονται σε πανηγυρικούς ρυθμούς για την 16χρονη Σουηδέζα Greta Thunberg (Γκρέτα Τούνμπεργκ) υποψήφια για το νόμπελ ειρήνης, που την αναδεικνύουν ως σύμβολο πάλης κι αγώνων της νέας παγκόσμιας γενιάς κατά της “κλιματικής αλλαγής“, η οποία όπως μας βομβαρδίζουν τα Μ. Μ. Παραπληροφόρησης “απειλεί να ανατρέψει τον πλανήτη“.

Οι πρωθυπουργοί, οι κυβερνήσεις, οι πολιτικοί, οι ΜΚΟ, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης –της “αριστεράς” και της δεξιάς– επαινούν τη νεαρή Σουηδέζα, το παγκόσμιο σύμβολο μια “επανάστασης με αιτία” –δηλαδή η “κλιματική αλλαγή“-, που σήμερα έλαβε “σάρκα και οστά” σ’ ολόκληρο τον “πολιτισμένο” πλανήτη η “Παρασκευή για το μέλλον” (Friday for future).
Έτσι ο Νορβηγός Βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Freddy André Øvstegård πρότεινε το νεαρό κορίτσι να είναι υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης


Η Ελλάδα, συντονίστηκε με την παγκόσμια κινητοποίηση του Climatestrike και συμμετείχε μαζί με δεκάδες πόλεις, στην απεργία για την κλιματική αλλαγή, με συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη κι Αλεξανδρούπολη, όπως μας ενημερώνει το έγκυρο και κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ.



Μαθητές σήμερα στην πλατεία Συντάγματος…



Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταφέρει τον αγωνιστικό παλμό και δηλώσεις από τις εγχώριες Γκρέτες, όπως η 16χρονη Μαρία Παπαθεοδώρου από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών: 

«Είμαστε τώρα εδώ γιατί πρέπει να είμαστε, γιατί οι προηγούμενοι άργησαν και δεν μπορούμε να αργήσουμε κι εμείς, η καινούρια γενιά. Πρέπει να δράσουμε κι εμείς τώρα».

Κανείς δεν τολμάει να βγει έξω από αυτό το περίγραμμα που επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων, η παγκόσμια διακυβέρνηση των τραπεζιτών. Gay pride, πολύχρωμες επαναστάσεις όπως το ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς, δικαιώματα ομοφυλοφίλων, “αραβική άνοιξη” και μέχρι τις ευρωεκλογές του Μάη “Ευρωπαϊκή άνοιξη” για πιο “ανθρώπινη Ευρώπη”.
Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro σπάει την ομερτά του πολιτικού συστήματος των τραπεζιτών:
«Θα αποκαλύψω ένα μυστικό. Η άρχουσα τάξη δεν ενδιαφέρεται για το κλίμα, για το οποίο δεν νοιάζεται να καταστρέψει στο όνομα του κέρδους.
Οι εξεγέρσεις που αρέσουν στο κεφάλαιο: εκείνες που δεν αγγίζουν το δεσμό της οικονομικής κυριαρχίας. Αν αυτή η συμπαθητική κοπελίτσα διαμαρτυρόταν για τους μισθούς κι εναντίον των κοσμοπολίτικων εργοδοτών, δεν θα την αναδείκνυαν ως ηρωίδα. Θα την δαιμονοποιούσαν όπως κάνουν με τα “κίτρινα γιλέκα”. Ως ταραχοποιό, ακροδεξιά, φασίστρια και dulcis in fundo, ως αντισημίτησα (…)
Στο κεφάλαιο αρέσουν οι αβλαβείς εξεγέρσεις (…)

Η κοπέλα που έγινε σύμβολο της πάλης εναντίον της κλιματικής αλλαγής είναι “κατασκευή εργαστηρίου”.
Αυτό το νέο εφεύρημα της άρχουσας παγκόσμιας τάξης είναι για να αποσπάσει την προσοχή της νεολαίας από την σύγκρουση και τη σφαγή που υφίσταται, με χτυπήματα επισφάλειας εργασίας και εκρίζωση από τις πατρίδες τους, υπέρμετρη εκμετάλλευση και καθημερινή ταπείνωση. Από την ταξική σύγκρουση στο ασαφές πρόβλημα του κλίματος

Γι’ αυτούς τους λόγους συναντάμε την Γκρέτα ως πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της παγκοσμιοποίησης.»

Και ο Ιταλός φιλόσοφος προειδοποιεί: «Είστε ασυγχώρητοι αν δεν καταλάβετε ότι η υπόθεση Greta Thunberg δημιουργήθηκε στο εργαστήριο από τους αρχιτέκτονες της παγκοσμιοποίησης, τους θαυματουργούς της κοινωνίας του θεάματος, για να αποσπά την προσοχή των μαζών από την οικονομική αντίφαση και την ταξική πάλη.»



“Είναι μόλις 16 ετών κι όμως η ακτιβιστική δράση της για την προστασία του περιβάλλοντος έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό. Η έφηβη Γκρέτα Τούνμπεργκ από τη Σουηδία από την οποία ξεκίνησε «η σχολική απεργία για το κλίμα», προτάθηκε την Πέμπτη για το Νόμπελ Ειρήνης 2019.”
Πηγή: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάζει από τις κατευθύνσεις Σόρος το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ) που πληρώνει αδρά ο εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης, για να του διαμορφώνει συνείδηση ενόχου, σκλάβου, υπηκόου…

Όπως ακριβώς έκανε με τα δήθεν χημικά όπλα του χασάπη Άσαντ, με τους φονιάδες “λευκά κράνη” (η ΕΡΤ, που χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός λαός, πρόβαλε 9 φορές τον ντοκιμαντέρ των δυτικών μυστικών υπηρεσιών για τους εγκληματίες μισθοφόρους)


[βλέπε: Επεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για τη δημοσιογραφία και τις σχέσεις της με τις μυστικές υπηρεσίες!], με το Ιράν και τις 148 μαστιγώσεις για την ακτιβίστρια Νασρίν Σοτουντέχ, με τη… σουρεάλ δημοκρατία του Κιμ: Εκλογές σήμερα στη Βόρεια Κορέα με προεπιλεγμένους νικητές! [βλέπε: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι φίλος μας, ούτε το Ιράν, αλλά ρε αλήτες… υπάρχουν και όρια!] κι ότι επιτάσσουν οι τραπεζίτες.

Όμως, ποτέ δεν τους απασχόλησε η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου, η μαρτυρική Γάζα αποκλεισμένη από γη, αέρα και θάλασσα από το 2006, με το Ολοκαύτωμα και τις σφαγές αθώων πολιτών και μικρών παιδιών με τις απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου, οι σφαγές του λαού της Υεμένης, το απεμπλουτισμένο ουράνιο στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το βομβαρδισμό κι ισοπέδωση της Λιβύης, την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος στον Αμαζόνιο, τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική, την εξαθλίωση των λαών της Αφρικής

[βλέπε: 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη “δημοκρατική” Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας], τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επίθεση στην παγκόσμια ιστορία εναντίον της Συρίας…
Δοκιμάστε ένα πρωί, μόλις ξυπνήσετε να αποκαλέσετε τους εαυτούς σας “ακτιβιστές” και να αερολογείτε επί παντός επιστητού που δεν ενοχλεί το σύστημα και όταν μιλήσετε για “ανοιχτά σύνορα”, δικαιώματα ομοφυλοφίλων, τεκνοθεσία, πολυπολιτισμό, ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, αραβικές, ευρωπαϊκές πολύχρωμες ανοίξεις κι επαναστάσεις, παγκόσμια διακυβέρνηση… θα σας αγιοποιήσουν.


ο

Τώρα η 16χρονη Greta Thunberg… έγινε όπλο μαζικής απόσπασης της προσοχής και μάλιστα από αυτούς που καταστρέφουν τη γη.
Αλήθεια, υπάρχει κλιματική αλλαγή;

“Οι πάγοι στις πολικές περιοχές λιώνουν και η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει… το 2015 θα έχουμε καταστροφή…” τόνιζε στην Αθήνα προσκεκλημένος του Γεωργίου Παπανδρέου της “πράσινης ανάπτυξης” ο πρώην “δημοκρατικός” αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, στην ομιλία του με θέμα «Οικολογική Σκέψη και Οικονομική Ανάπτυξη τον 21ο αιώνα».
Καλό το παραμύθι του πλασιέ των πολυεθνικών Αλ Γκορ, για να πουλάνε πυρηνικά εργοστάσια, ανεμογεννήτριες, θερμοσυσσωρευτές οι πετρελαϊκές εταιρίες.
Κανένας επιστήμονας δεν τεκμηριώνει αυτό το παραμύθι του πολυεθνικού κεφαλαίου, της παγκοσμιοποίησης: με παγκόσμιες συνθήκες και συμφωνίες, παγκόσμια διακυβέρνηση θ’ αντιμετωπίσουμε την “κλιματική αλλαγή”… το αφήγημα της νέας τάξης.



Και στην Ελλάδα οι σοβαροί επιστήμονες κι όχι οι σιτιζόμενοι πολυεθνικών λένε την αλήθεια, Ο Σταύρος Αλεξανδρής, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Υδάτινων Πόρων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τεκμηριώνει επιστημονικά… Κλιματική Αλλαγή: Το Κίβδηλο Άλλοθι της Πράσινης Ανάπτυξης.
Ο Κάρλο Ρούμπια (Carlo Rubbia)*, Ιταλός πειραματικός φυσικός στοιχειωδών σωματίων (Βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1984) αποδομεί περίτρανα μέσα στην ιταλική βουλή το μύθο, το ψέμα, το κατασκευασμένο παραμύθι περί “κλιματικής αλλαγής“.
* Carlo Rubbia, Nobel per la fisica, smonta la bufala dei cambiamenti climatici (Ο Carlo Rubbia, Βραβείο Νόμπελ στη Φυσική, αποσυναρμολογεί τη φάρσα της κλιματικής αλλαγής)
Carlo Rubbia worked at CERN as a senior physicist from 1961. In 1984 Rubbia shared the Nobel prize in physics with Simon van der Meer “for their decisive contributions to the large project, which led to the discovery of the field particles W and Z, communicators of weak interaction”. Rubbia did this work as head of the UA1 collaboration.

From 1970 to 1988 Rubbia spent one semester per year at Harvard University as Higgins Professor of Physics. In January 1989 he was appointed Director-General of CERN. In November of his first year as Director-General the inauguration of LEP, the Large Electron Positron Collider, took place after eight years of construction under his predecessor Herwig Schopper. During Rubbia’s mandate as Director-General, the four LEP experiments (ALEPH, DELPHI, L3 and OPAL) gave their first important scientific results. The LHC Project developed and its experimental programme was presented to CERN Council in December 1993.

(The project was approved in December 1994.) In December 1992 The Nobel Prize for Physics was awarded to Georges Charpak for the invention and development of particle detectors, in particular the multi-wire proportional chamber. Carlo Rubbia was succeeded by Christopher Llewellyn Smith in January 1994.



Υ.Γ. Μην θεωρήσουμε πως οι τραπεζίτες, η παγκόσμια άρχουσα τάξη θα περιοριστεί σ’ αυτά τα ζητήματα. Το Σάββατο 30 Μάρτη 2019, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. μας ετοιμάζουν για ακόμη μία φορά την επαναλαβόμενη μεγάλη απάτη της “Ώρας της Γης”. Θα μας πηγαίνουν έτσι ώστε να αποδεχτούμε πως είμαστε “συνομωσιολόγοι”.
Μια “απάντηση” στην “Ώρα του Μακάκα”, θα ήταν ν’ ανάψουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, να διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν. Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των τραπεζών, των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!Ο πλανήτης σώζεται όταν πληρώσουν ακριβά και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

Σχόλια