Αυτό δεν θα το διαβάσετε αλλού: Τι ετοιμάζεται να κάνει ο Τζόρτζ Σόρος;



Κάτι «μεγάλο» ετοιμάζεται παγκόσμια!

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Σύμφωνα με το Washington Free Beacon, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος – μέσω του Ιδρύματος της «Ανοιχτής Κοινωνίας» που προεδρεύει, ξεκίνησε να ασκεί έντονες νομοθετικές πιέσεις, κατά των κατασκευαστών πυροβόλων όπλων.

Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή, για να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει. Το 2005, το Κογκρέσο πέρασε το νομοσχέδιο περί προστασίας του νόμιμου εμπορίου στον τομέα των όπλων, το οποίο προστατεύει τους κατασκευαστές πυροβόλων όπλων από αγωγές των θυμάτων εγκληματικών πράξεων κάποιων χρηστών πυροβόλων όπλων.

Πολλοί…
ακτιβιστές που δηλώνουν πως είναι κατά της ύπαρξης των πυροβόλων όπλων, προσπαθούσαν να ωθήσουν κατά καιρούς, άτομα που δέχτηκαν πυροβολισμούς, να μηνύσουν τους κατασκευαστές πυροβόλων όπλων για τις δραστηριότητες ορισμένων εγκληματιών, με απώτερο σκοπό τους να κλείσει η «βιομηχανία πυροβόλων όπλων». Επειδή υπήρχε λοιπόν η ανάγκη να προστατευθούν οι κατασκευαστές των όπλων, πέρασε ο εν λόγω νόμος.

Ο νόμος δεν προστατεύει τους κατασκευαστές όπλων από κάθε κατηγορία. Οι κατασκευαστές μπορούν ακόμη κατηγορηθούν σχετικά με ζητήματα κατασκευής ή σχεδιασμού των όπλων. Προστατεύει όμως τους κατασκευαστές, διανομείς, αντιπροσώπους, εισαγωγείς πυροβόλων όπλων ή προϊόντων πυρομαχικών και των επαγγελματικών τους ενώσεων από τυχόν βλάβη που προκαλείται σε κάποιον από εγκληματική ή παράνομη κατάχρηση προϊόντων πυροβόλου όπλου ή προϊόντων πυρομαχικών από άλλους.

Το Ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος, δαπάνησε
2,6 εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, μεταξύ των άλλων και για τη σύσταση ενός νομοσχεδίου για την κατάργηση του νόμου περί νόμιμου εμπορίου όπλων.

Το νομοσχέδιο περί νόμιμου εμπορίου όπλων, πέρασε με ευρεία διμερή στήριξη στις ΗΠΑ το 2005. Η Χίλαρι Κλίντον, κατά την προεκλογική της εκστρατεία, υποσχέθηκε να τον καταργήσει, ωστόσο δεν μπόρεσε να το κάνει αφού βγήκε ο Εθνικοδεξιός Ντόναλντ Τραμπ, που δεν παίρνει εντολές από τη Νέα Τάξη και ως εκ τούτου προωθεί ακόμη περισσότερο την οπλοκατοχή. Η Νέα Τάξη από την άλλη, δεν θέλει τους ανθρώπους οπλισμένους αλλά μαλθακούς και υποταγμένους.

Σήμερα, οι περισσότεροι Δημοκρατικοί, υποστηρίζουν 


την κατάργηση του νομοσχεδίου. Αν καταργηθεί το εν λόγω νομοσχέδιο, τότε ουσιαστικά γίνεται ένα μεγάλο βήμα για τον ολικό αφοπλισμό των πολιτών. Αυτό οραματίζεται ο Σόρος, και προσπαθεί να το υλοποιήσει παγκόσμια ξοδεύοντας «μυθικά» ποσά μέσα από ίδρυμά του.

Κλείνοντας, να προσθέσουμε πως γίνεται αντιληπτό, ότι τυχόν μη επανεκλογή του Τραμπ στις ερχόμενες εκλογές, ισοδυναμεί με προάγγελο πολύ δύσκολων καταστάσεων στον πλανήτη. Φυσικά, αυτό δεν συμβαίνει επειδή ο Τραμπ είναι…άγιος, ούτε η Εθνική Δεξιά από την οποία στηρίζεται θέλει το καλό μας. 
Απλά, όπως έχουν τα πράγματα, Πούτιν και Τραμπ αποτελούν το εμπόδιο, μπροστά στην παγκόσμια κυριαρχία που ονειρεύεται η Νέα Τάξη.


(φώτο: Pexels)

Σχόλια