Επίθεση φιλίας και ευγνωμοσύνης απο τους φιλοξενούμενους λαθρομετανάστες στη Μόρια, αγκαλιάζονται με τις αστυνομικές δυνάμεις..Έλεος φτάνει πια..

Εξέγερση αλλοδαπών στην Μόρια Λέσβου - 2 νεκροί - Σπεύδει μεταγωγικό C-130 με μονάδες των ΜΑΤ...
Εξέγερση αλλοδαπών στην Μόρια Λέσβου - 2 νεκροί - Σπεύδει μεταγωγικό C-130 με μονάδες των ΜΑΤ



Εξέγερση των χιλιάδων αλλοδαπών που βρίσκονται στην «Δομή Φιλοξενίας» της Μόριας στην Λέσβο ξέσπασε στις 16.45 με τους εξεγερμένους να καίνε ότι βρουν μπροστά τους.

Από την φωτιά που έβαλαν το απόγευμα σε κοντέινερ στο ΚΥΤ Μόριας, θύματα να είναι μια γυναίκα και ένα μωρό ενώ κάηκε ένας διπλανός ελαιώνας με αιωνόβιες ελιές.

Οι αλλοδαποί που διαμένουν μέσα στο Κέντρο δεν αφήνουν τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επιχειρήσουν.

Οι αλλοδαποί σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ που είναι υπεύθυνο για την λειτουργία της Δομής, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και..............

έβαλαν φωτιές εντός και εκτός του καταυλισμού, ζητώντας να φύγουν από εκεί και να μεταφερθούν στην ενδοχώρα της Ελλάδας.

Λόγω της αναταραχής στον προσφυγικό καταυλισμό, σπεύδουν στη Λέσβο δύο διμοιρίες ΜΑΤ με C-130 που απογειώθηκε από την Ελευσίνα.

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε: «Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, μια μάνα κι ένα παιδάκι μέσα από τον οικίσκο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το γεγονός, αλλά, όπως φαίνεται, είναι αληθές. Τείνει η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο».

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης κατέληξε: «Η κατάσταση δεν είναι καλή. Κινδυνεύουμε όλοι. Είμαστε έξω από την πύλη και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ώστε να υπάρξει ύφεση των γεγονότων και να αποφευχθούν οι εξεγέρσεις των μεταναστών».

Από εξέγερση μεταναστών η φωτιά στη Μόρια
Σύμφωνα με το lesvospost.gr, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot εξεγέρθηκαν, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και έβαλαν φωτιές εντός και εκτός του καταυλισμού, ζητώντας να φύγουν από εκεί.

Σχόλια