Ο φεμινισμός... σε άλλο επίπεδο: Το άρμεγμα της αγελάδας είναι βιασμoς

Ο φεμινισμός... σε άλλο επίπεδο: Το άρμεγμα της αγελάδας είναι βιασμoς

Η νέα φεμινιστική σκέψη ξεπερνάει κάθε όριο παραφροσύνης και ισχυρίζεται πως το άρμεγμα σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής είναι το ίδιο με βιασμo!!
Αρμέγεις; Είσαι βιaστής.

Οι άνθρωποι έχουν εκτρεφόμενα ζώα για το γάλα τους για περίπου 10.000 χρόνια.Αυτό πιθανότατα διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη μιας προηγμένης ανθρώπινης κοινωνίας.

Αλλά πλέον είμαστε ένα τόσο…. προηγμένο είδος που οι υποστηρικτές της φεμινιστικής θεωρίας υποστηρίζουν ότι η τεχνητή γονιμοποίηση των αγελάδων είναι βιασμoς και το άρμεγμά τους είναι σεξoυαλική κακοποίηση!!!......
Σε μια εφημερίδα με τίτλο «Ετοιμότητα για το Rape Rack: Ο Φεμινισμός και η εκμετάλλευση μη ανθρώπινων αναπαραγωγικών συστημάτων», ένας τέτοιος «διαφωτισμένος στοχαστής» υποστηρίζει ότι οι φεμινίστριες πρέπει να ενσωματώσουν μη ανθρώπινα θηλυκά όντα στην διαμαρτυρόμενη φεμινιστική κίνησή τους.
Και το άρθρο απαιτεί από τις γυναίκες να αμφισβητήσουν το «ξεπερασμένο στερεότυπο για τα θηλυκά που είναι φροντιστές και κυρίως οι κομιστές των παιδιών [που] παραμένει συνεπής στη γαλακτοκομική βιομηχανία».

Σχόλια