Οργή Λαφαζάνη κατά Τσίπρα για Βελουχιώτη: Επίδειξη θράσους από έναν προδότη της Αριστεράς. Οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα προεκλογικά «δώρα» του Αλ. Τσίπρα έχουν τόση αξία όση έχουν και οι υποσχέσεις του πριν τις εκλογές του 2015.



«Ο Τσίπρας ατίμασε και πρόδωσε ξεδιάντροπα την Αριστερά» τονίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης – Τον χαρακτηρίζει ως τον πρωθυπουργό «της πιο εξευτελιστικής κωλοτούμπας και της πιο ταπεινωτικής και πιο καταστροφικής συνθηκολόγησης»

Για «επίδειξη θράσους, πολιτικής παχυδερμίας και αναισθησίας» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του στον Άρη Βελουχιώτη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Πάνος Λαφαζάνης.
Με μία οργισμένη ανακοίνωσή του ο κ. Λαφαζάνη, που υπήρξε επί χρόνια ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ, τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός που ατίμασε και πρόδωσε ξεδιάντροπα την Αριστερά, ο άνθρωπος που επιχείρησε τον μεγαλύτερο διασυρμό των καλύτερων σελίδων της ιστορίας της και προσπάθησε να λερώσει όσο κανείς στο παρελθόν το όνομα της, σε σημείο που δεν θα μπορούσε να το κάνει ούτε ο χειρότερος εχθρός της, ο πρωθυπουργός της πιο εξευτελιστικής κωλοτούμπας και της πιο ταπεινωτικής και πιο καταστροφικής συνθηκολόγησης που έχει διαπράξει ποτέ πολιτικός αυτής της χώρας σε ειρηνική περίοδο, έφτασε στο σημείο να πιάσει στο στόμα του και μάλιστα στην Λαμία, το όνομα του Άρη Βελουχιώτη, του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ, ο οποίος επέλεξε τον ανυποχώρητο περήφανο δρόμο, υπέστη τον πιο απηνή το διωγμό από εχθρούς και φίλους και τελικά προτίμησε την αυτοκτονία παρά το εξευτελιστικό προσκύνημα και την παράδοση».

Και προσθέτει:....

 «Αν ο Άρης κατάγγειλε τότε την Βάρκιζα, ο Αλ. Τσίπρας διέπραξε κάτι πολύ οικτρότερο, αθλιέστερο και πιο χαμερπές από μια προδοτική συνθηκολόγηση, γιατί το τραγικό καλοκαίρι του 2015 παραδόθηκε πλήρως ο ίδιος και κυρίως παρέδωσε χειροπόδαρα, χωρίς καμιά μάχη και χωρίς την παραμικρή αντίσταση την χώρα και τον ελληνικό λαό σε μια νέα υποδούλωση και αποικιοποίηση, σε γενικό ξεπούλημα και χωρίς τέλος εκμετάλλευση. 

Είναι θλιβερό αλλά τρομακτικά αληθινό ότι τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία για τα «χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας που μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό», τα οποία με μέγιστη υποκρισία χρησιμοποίησε λάθρα ο Αλ. Τσίπρας, είναι ιδιαίτερα επίκαιρα επί των ημερών της δικής του διακυβέρνησης όπου η πολιτική ρεμούλα, η πολιτική απάτη, η πολιτική εξαχρείωση και ο πολιτικός εκμαυλισμός συνεχίζονται αμείωτα από μια ηγετική κυβερνητική και κομματική ομάδα που βλέπει το κράτος και την οικονομία ως λάφυρα της καρεκλοθηρίας της. 

Κατά τα άλλα οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα προεκλογικά «δώρα» του Αλ. Τσίπρα έχουν τόση αξία όση έχουν και οι υποσχέσεις του πριν τις εκλογές του 2015.

 Αποτελούν χοντρά ψέματα χειρότερα και απ’ αυτά που μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ, από ένα πρωθυπουργό που η αδίστακτη ψευδολογία αποτελεί δεύτερη φύση. Αυτά τα προεκλογικά ψίχουλα και οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα θα εξαφανιστούν μετεκλογικά και θα μετατραπούν σε μετεκλογικές οικονομικές και κοινωνικές θύελλες για τον λαό και τον τόπο και σε νέα ακόμα χειρότερη μνημονιακή κηδεμονία και εξόντωση».

Σχόλια