Νέες αποδοκιμασίες για τον Ν. Παππά στο Κιλκίς – Μετά την κατακραυγή ματαίωσε την επίσκεψη σε Βεργίνα και Βέροια ο Ν. Παππάς



Μετά τις πρωινές αποδοκιμασίες στην Παιωνία του Κιλκίς από κατοίκους για την Μακεδονία, νέες αποδοκιμασίες το βράδυ στο κέντρο του Κιλκίς έξω από τον Πολυχώρο «Ελια» όπου ήταν να μιλήσει ο Ν. Παππάς από εξαγριωμένους κατοίκους.
Υπήρχε μάλιστα παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για παν ενδεχόμενο
Δείτε το βίντεο.....

Μετά την κατακραυγή ματαίωσε την επίσκεψη σε Βεργίνα και Βέροια ο Ν. Παππάς
Μετά την κατακραυγή των Μακεδόνων σε Κιλκίς και Παιωνία στο πρόσωπο του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά, ανακοινώθηκε ότι ματαιώνονται οι επισκέψεις σε Βεργίνα και Βέροια με αφορμή την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τις τροπολογίες του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές.
«Σε περιοχές όπως το Κιλκίς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανιχνεύεται» σχολίασε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ η Νίκη Τζαβέλα, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ και ίσως να μην έχει άδικο, ούτε φαίνεται να τα λέει στο πλαίσιο της υπερβολής του αντιπολιτευτικού λόγου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ομιλία του κ. Παππά στο Κιλκίς δεν παρέστη ούτε ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Παραστρατίδης.
Δείτε την φωτογρφία με τα άδεια καθίσματα στην ομιλία Παππά.......
Όσα συνέβησαν στην Παιωνία
Όσα συνέβησαν στο Κιλκίς

Σχόλια