Γ. Τράγκας: «Το μωρό της Ρόζμαρι γεννήθηκε στην κλινική του Σόρος – Ο Τσίπρας θέλει να τιμήσει τον «πατέρα» του μνημονίου»

«Άρρωστες μεταγραφές, βρώμικα ανταλλάγματα, μολυσμένες καρέκλες και προδοσία»
«Καταπέλτης» ήταν ο Γιώργος Τράγκας, από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, στοχεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα και την «παρέα» του τονίζοντας ότι: «γεννήθηκε το μωρό της Ρόζμαρι στην κλινική του Σόρος και μεγαλώνει με Γερμανίδες νταντάδες που αναπνέει στην θερμοκοιτίδα και θέλει και μια ουγκιά από τον Γιώργο Παπανδρέου».
Συγκεκριμένα τόνισε:
«Η πολιτική ατμόσφαιρα μυρίζει μπόχα, βρώμικες συναλλαγές, ενεργητικές και παθητικές δωροδοκίες. Ο Τσίπρας αναπνέει με την ανάσα του να μολύνει την ατμόσφαιρα της κοινωνίας.
Η μετάλλαξη του πολιτικού τέρατος ολοκληρώνεται. Το κορμί, τα πρόσωπα, τα μέλη σχηματίζονται από εξωμότες και ηθικά τυφλούς. 
Άρρωστες μεταγραφές, βρώμικα ανταλλάγματα, μολυσμένες καρέκλες και προδοσία. Κουντουρά, Παπακώστα, Μεγαλοοικονόμου, Τέρενς Σπένσερ Νίκολας Κουίκ, Παπαχριστόπουλος, Μωραΐτης, Τόλκας και άλλοι. 
Ένα μεγάλο κόμμα η «οικογένεια Ανταμς». Για την ακρίβεια μια μεγάλη λέσχη αμοραλιστών που ο Αλέξης ονομάζει νέα κεντροαριστερά.....
Όλο αυτό το μωρό της Ρόζμαρι που γεννήθηκε στην κλινική του Σόρος και μεγαλώνει με Γερμανίδες νταντάδες που αναπνέει στην θερμοκοιτίδα και θέλει και μια ουγκιά από τον Γιώργο Παπανδρέου.
 Ο Τσίπρας θέλει να τιμήσει τον «πατέρα» του μνημονίου. Η λίμνη και το Καστελόριζο να γίνουν ένα και να έρθουν εις σάρκα μία. Όλοι γύρω- γύρω από της θερμοκοιτίδα γύρω- γύρω από τον τάφο της λύκαινας. Έχουν το ίδιο DNA , τα ίδια νήματα στην πλάτη, τις ίδιες γνωριμίες. Καστελόριζο και Λίμνη, τους ίδιους καλούς φίλους παντού, έστω και αν προέρχονται και από Σημίτη. Ροζάκης, Τζαβός, Μπαμπούκης, Σόρος. Υποδεχθείτε το μωρό της Ρόζμαρι. Όλο το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου, της συμφοράς, της μεγάλης καταστροφής συγκεντρώνεται δίπλα στον Αλέξη και τον περιστοιχίζει. Ακόμα και ο Άκης ψηφίζει Αλέξη. Να δείτε που θα πάει και ο Σημίτης. Όλο το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Αλέξη, όλα τα αποκαΐδια της καραμανλικής σκέψης μαζί με τον Αλέξη, όλοι οι εύκολοι στο «Ναι» και απέναντι η «αγία οικογένεια», η γερμανόφωνη. Όλοι στην υποτιθέμενη αριστερά φτιάχνουν το αντιμητσοτακικό μέτωπο. Δυο συνασπισμοί που δουλεύουν με γερμανικές οδηγίες, δύο γερμανικοί δοσιλογικοί συνασπισμοί. Διαγωνίζονται για το ποιος θα φέρει περισσότερες σαρκοβόρες μεταρρυθμίσεις. Όλα αυτά τα μυαλά, όλοι αυτοί οι αταλάντευτοι εκπροσωπούν επί 8 έτη ένα βασανισμένο λαό.»
Στο στόχαστρο του Γιώργου Τράγκα μπήκε η κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Κοτζιά σχολιάζοντας πως «ο Τσίπρας παρακολουθούσε ατάραχος την «αιματοχυσία».
Συγκεκριμένα σημείωσε:
«Ο Καμμένος έστελνε απειλητικά μηνύματα στον Κοτζιά. Αποκαλύπτονται και επιβεβαιώνονται τα όσα έλεγα στις προηγούμενες εκπομπές. Ποτέ δεν έπαιξε σικέ ο Καμμένος με τον Κοτζιά. Ότι σας είπα για τη λέσχη αξιωματικών, για τα ντοκουμέντα που έχω στα χέρια μου, σύμφωνα με την έρευνα του Καμμένου είναι αληθή. Ποτέ δεν έπαιξε σικέ ο Καμμένος με τον Κοτζιά. Τον είχε πλακώσει ο Καμμένος στα μηνύματα. «Αλήτη εσύ και ο Σόρος» του έγραφε. Ο Τσίπρας παρακολουθούσε ατάραχος την «αιματοχυσία», την συμπλοκή και ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Καμμένο για την παρουσία του Σόρος μέσα στο υπουργείο των εξωτερικών. Ο πιο κολλητός σπόνσορας των Σκοπιανών, που είχε δώσει δουλειές στον Βαρουφάκη. Ο Τσίπρας ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Καμμένο. Ποτέ δεν έπαιξε σικέ. Τον εξαπάτησε ο Κοτζιάς. Πρώτα του είπε ότι θα γίνουν εκλογές και μετά θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως ένας έξυπνος άνθρωπος όπως ο Κοτζιάς, δεν ήξερε ότι ο Σόρος ήταν τόσο βαθειά χωμένος στο υπουργείο εξωτερικών. Δηλαδή ο Κοτζιάς ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τι γινόταν από πίσω με τις 27 εταιρίες, ενώ ο Καμμένος θα αποδείξει ότι ο Κοτζιάς ήξερε ότι από πίσω ήταν ο Σόρος. Εδώ θα πρέπει ο δικαστής να δει γαν ο υπουργός εξωτερικών που διαπραγματεύεται με τα Σκόπια να μην γνωρίζει ότι από πίσω υπάρχουν εταιρείες, ο οικονομικός χορηγός του Ζάεφ, δηλαδή ο Σόρος. Πρέπει να αποδείξει ο Κοτζιάς ότι δεν γνώριζε.»
Και συνέχισε ο δημοσιογράφος θέτοντας ερωτήματα προς τον Τσίπρα για το αν ήξερε για την εμπλοκή του Σόρος στο υπουργείο Εξωτερικών. Συγκεκριμένα είπε:
«Για να τα λέμε όλα ο Βαγγέλης Καλπαδάκης πήρε ή δεν πήρε αυτά τα χαρτιά στα χέρια του από τον Καμμένο;  Ο κ. Καλπαδάκης που έχει σχέση με υψηλόβαθμη γυναίκα από την Τουρκία, πήρε ή δεν πήρε τα χαρτιά από τον Καμμένο; Ο Γιώργος Τσίπρας τα πήρε ή όχι τα χαρτιά; Τα διάβασε ο Αλέξης και γιατί είπε στον Καμμένο να πάει στο υπουργικό συμβούλιο γιατί δεν θα πάει ο Κοτζιάς; Ο οποίος πήρε το αεροπλάνο και πήγε και εκεί έγινε «a casa d’irene». Κ. Πρωθυπουργέ της προδοσίας ήξερες ή όχι όταν έκανες τις συνομιλίες ότι μέσα στο ελληνικό υπουργείο των εξωτερικών ήταν ο χορηγός του Ζάεφ ο Σόρος; Πρωθυπουργέ της μεγάλης προδοσίας, βραβευμένε από τον Βαυαρούς γιατί έδιωξες πρώτα τον Κοτζιά και μετά τον Καμμένο; Ήξερες ή όχι ότι ο Σόρος κινούσε όλα τα νήματα από τις εταιρίες του και το ερώτημα είναι πόσο χορηγεί ο Σόρος τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού χορηγεί και τον Ζάεφ. Πρωθυπουργέ της μεγάλης προδοσίας που σε έχουμε μπροστά μας και καταστρέφεις την πατρίδα μας ήξερες ή  όχι ότι ο Σόρος είναι βαθειά χωμένος στο υπουργείο εξωτερικών; Πρωθυπουργέ της μεγάλης προδοσίας ήξερες ή όχι εγκαίρως ότι διαρρέουν πληροφορίες; Σου είχε πει ο Καμμένος ότι διαρρέουν τα χίλια λούκια μέσα από το υπουργείο εξωτερικών; Είσαι ηλίθιος πολιτικά ή προδότης ή και τα δύο μαζί; Δεν διαπραγματεύεσαι όταν ξέρεις ότι υπάρχουν σπόνσορες της άλλης κυβέρνησης, της γειτονικής χώρας.»
Τέλος, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο δάνειο των 100.000 ευρώ που πήρε ο Πολάκης, σχολιάζοντας τα εξής:
«Το πολιτικό θέαμα του Πολάκη με απωθεί. Για την ακρίβεια μου προκαλεί εμετό. Ο κ. Πολάκης δεν θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο διότι όλη η πολιτική του ζωή δεν έχει να κάνει με πολικές μάχες αλλά με υβριστικές διαμάχες και κόντρες. Το στυλ του είναι απαράδεκτο για ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ντροπιάζει την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Σαν τον κ. Πολάκη υπήρξαν αρκετοί. Άλλος έπαιρνε την κάλπη και έφευγε άλλος έλεγε πολλά πράγματα τα οποία ήταν υπερβολικά για εκείνη την εποχή.
Όσον αφορά το δάνειο που πήρε είναι υποκρισία να μιλάμε για δάνειο 100.000 ευρώ, όταν τα κόμματα έχουν πάρει υπέρογκα ποσά. Αν μιλάμε για 100.000 δάνειο καταναλωτικό ή στεγαστικό, είναι υποκρισία όταν ο μισός πληθυσμός έχουν κόκκινα δάνεια. Το ποσό σε σχέση με αυτά που χρωστούν τα κόμματα στις τράπεζες είναι μικρό. Υπάρχουν υποκρισίες. Όταν κουρεύονται δάνεια επιχειρηματιών από τις κυβερνήσεις εμένα με ενοχλεί. Πόσοι της «αγίας οικογένειας» έχουν πάρει δάνεια και τα έχουν εξοφλήσει; Τι γίνεται με τα δάνεια των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ; Έπαιρναν δάνεια με εγγύηση ότι θα κυβερνούσαν στο μέλλον. Έδιναν ως εγγύηση την πίστη του ελληνικού λαού και την εκτίμηση ότι θα πάρει μεγάλο εκλογικό αποτέλεσμα! Λοιπόν τι είναι του Πολάκη τα 100.000 ευρώ και γιατί αυτός ο θόρυβος και όχι ένα δυο δημοσιεύματα.;
Μεγάλος θόρυβος για την μαγνητοφώνηση του Πολάκη στον Γιάννη Στουρνάρα. Αρνήθηκε ότι την έδωσε ο Στουρνάρας στη δημοσιότητα με τον Πολάκη να τον «απειλεί». Πρέπει να σας πω ότι στην Ελλάδα παράγονται οι περισσότερες κασέτες με υποκλοπές σε όλη την Ευρώπη. Δεν θυμάμαι περίοδο της πολιτικής ιστορίας να μην είχαμε υποκλοπές των πολιτικών αντιπάλων. Μου προκάλεσε γέλωτα η μαγνητοφώνηση του Πολάκη στον Στουρνάρα. Πολύ θόρυβος για το τίποτα από τη στιγμή που κυκλοφορούν «βαλιτσάκια» και γίνονται κατά συρροή υποκλοπές.

Σχόλια