Απίστευτο Όλγα Γεροβασίλη: Οι κουκουλοφόροι στο προαύλιο της Βουλής ήταν αστυνομικοί....και γιατί φορούσαν κουκούλες ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ


Με μια απίστευτη δήλωση η Όλγα Γεροβασίλη παραδέχτηκε ότι οι κουκουλοφόροι που αποτυπώθηκαν σε βίντεο να κινούνται στο περιστύλιο της Βουλής ήταν αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων. Αργότερα ωστόσο η Υπουργός έκανε λόγο για «ψευδή είδηση». Ωστόσο το βίντεο από την συνέντευξή της αποκαλύπτει τί πραγματικά δήλωσε......


Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η Βουλή ήταν κλειστή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου και οι βουλευτές δεν βρίσκονταν στο κτίριο, ώστε να υπάρχουν και αστυνομικοί της εν λόγω υπηρεσίας. 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και επικαλούμενη την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για σχέδιο εισβολής στο ελληνικό κοινοβούλιο, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε πως «οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το πιο ήπιο μέσο, σε σχέση με τη αγριότητα των επεισοδίων».
Πρόσθεσε, δε, πως ρίψη δακρυγόνων έγινε μόνο στα σημεία όπου εκτυλίσσονταν συγκρούσεις, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε ακροδεξιά στοιχεία. Υπενθύμισε μάλιστα και τις δηλώσεις συνδικαλιστών της Αστυνομίας, οι οποίοι ανέφεραν πως φασίστες διέλυσαν τη συγκέντρωση.
Σε ερώτηση για το βίντεο με τους κουκουλοφόρους που διακρίνονται μπροστά στην είσοδο της Βουλής, η υπουργός τόνισε πως πρόκειται για αστυνομικούς της Υπηρεσίας Επισήμων που πήραν εντολή να μετακινηθούν.



Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, όπως και στους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στη διάρκεια των επεισοδίων.

Σχόλια