BEFORE IT’S NEWS : Ο Θεός μας προειδοποιεί να προετοιμαστούμε για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε την απόσυρση των Αμερικανικών στρατευμάτων από την Συρία,κάνοντας το Ισραήλ ευάλωτο,αλλά επίσης σηματοδότησε ένα πράσινο φως για τους εχθρούς του Ισραήλ να επιτεθούν.
Κατά την απόφαση των ΗΠΑ να αναχωρήσουν, ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε: «Η Τουρκία θα κάνει το υπόλοιπο έργο».
Είναι περίεργο να βλέπει κανείς τον πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν να καλεί 57 ισλαμικά έθνη να σχηματίσουν έναν μουσουλμανικό στρατό 5 εκατομμυρίων ανθρώπων που θα μπορούσε να καταστρέψει το Ισραήλ μέσα σε 10 ημέρες.
Επιπλέον, πρόσφατες επικεφαλίδες δημοσίευσαν ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να περάσει Ανατολικά από τον Ευφράτη ποταμό, το συντομότερο δυνατό.
Ακούγεται γνωστό; Τότε ο έκτος άγγελος έριξε το κύπελλο του στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη και τον στέγνωσε έτσι ώστε οι βασιλιάδες από τα ανατολικά να πορεύσουν τις στρατιές τους προς τη δύση χωρίς εμπόδιο ( Αποκάλυψη 16:12)........


Maτθαίος 24: 6
Και θα ακούσετε τους πολέμους και τις φήμες για τους πολέμους · βλέπετε για να μην πλανηθείτε, διότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά το τέλος δεν είναι ακόμα.
Είναι οι ΗΠΑ που θέτουν το Ισραήλ σε αποτυχία; Φαίνεται έτσι.
Λουκάς 21:20
«Και όταν θα δεις την Ιερουσαλήμ περιστοιχισμένη από στρατεύματα, τότε θα ξέρεις ότι έφτασε η ώρα της καταστροφής της.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, την ημέρα της επανεξέτασης του  αντισυνταγματάρχη Emanuel Moreno, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ περιβάλλεται από τους εχθρούς του.
Αλλά αυτό δεν ακούγεται σωστό, έτσι δεν είναι;
28 Ιανουαρίου 2011, έγινε ένα περίεργο φαινόμενο στο Ισραήλ πάνω από το Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ.............
Μετά από μια επαρκή έρευνα, η Οικουμενική Τάξη του Χριστού ήρθε να ανακαλύψει ότι αυτή ήταν η άφιξη του Χριστού του Κυρίου μας με το νέο του όνομα και το Ισραήλ ,το απέρριψε. Το απέρριψαν στο σημείο όπου συνέλαβαν και σιωπήθηκαν οι άγιοι. Δεν μπορούσαν να δεχτούν να παραδεχτούν στον κόσμο ότι έκαναν λάθος για τόσα χρόνια για τη δολοφονία του βασιλιά τους, του Ιησού.
Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα. Ο Μιτζβάς 362 λέει, βεβαιωθείτε ότι έχετε διορίσει πάνω σας έναν βασιλιά που ο Κύριος ο Θεός σας επιλέγει. Πρέπει να είναι από τους συμπατριώτες σας Ισραηλίτες. Μην τοποθετείτε σε σας έναν ξένο, ο οποίος δεν είναι Ισραηλίτης. (Δευτερονόμιο 17:15)
Υπάρχει πράγματι ένας τρόπος να ανακαλύψετε πώς αισθάνεται ο Θεός για συγκεκριμένα άτομα και ότι η μέθοδος αυτή ονομάζεται κώδικας Τορά. Πρόκειται για μια ισοδύναμη ακολουθία χαρακτήρων που αποκωδικοποιεί το κρυφό μήνυμα μέσα στην Τορά, το Tanakh ή τη Βίβλο. Πράγματα που πιστεύουν ότι είναι γραμμένα ή παραδοθέντα από τον Θεό και το Άγιο Πνεύμα.
Εδώ είναι ένας από τους εκατό κώδικες που επιβεβαίωσαν τον Λόρδο RayEl ως τον Μεσσία και / ή τον Ιησού μετενσαρκωμένο.
Οι κώδικες της Τορά ήταν στην πραγματικότητα μια μέθοδος για το πώς επαληθεύσαμε πολλούς άλλους που ισχυρίστηκαν ότι ήταν Χριστός ή Μεσσία. Ποιο είναι ένα άλλο σαφές σημάδι των έσχατων καιρών.
Αφού ανακάλυψα πολλές από τις πληροφορίες που μοιράστηκα εδώ μαζί σας, το Ισραήλ δεν έφτασε ούτε σκέφτηκε να μελετήσει τι έκαναν που ήταν ένα μεγάλο λάθος. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται.
Ας μην ξεχνάμε το 2017 όταν η πλειοψηφία των 70 λαών που συγκεντρώθηκε -σε αντίθεση με την κυριαρχία του Ισραήλ- στην Ιερουσαλήμ, γι ‘αυτό και άρχισε το Ισραήλ το 2019 να ακολουθεί τα βήματα των ΗΠΑ και έφυγε από την UNESCO. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι η Ιερουσαλήμ περικλείεται από τους εχθρούς της και μπορούμε να περιμένουμε τι θα ακολουθήσει.
Ζαχαρίας 14: 2 Θα συγκεντρωθώ όλα τα έθνη στην Ιερουσαλήμ για να πολεμήσω εναντίον της. η πόλη θα συλληφθεί, τα σπίτια θα λεηλατηθούν, και οι γυναίκες θα βιαστούν. Το μισό της πόλης θα φύγει στην εξορία, αλλά ο υπόλοιπος λαός δεν θα ληφθεί από την πόλη.
Ο Θεός, όμως, δεν θα αφήσει μόνο την Αγία του πόλη να παγιδευτεί χωρίς να παρέμβει.
Η Μεγάλη Ημέρα του Κυρίου είναι επί θύρες. Δεν μένει πολύς χρόνος.Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους έχουμε δει πολλούς σεισμούς, πλημμύρες,ζώα να πεθαίνουν μαζικά, αίμα, αίμα, πόλεμο, λιμό, εθισμό, παρατηρήσεις UFO, φυσικές καταστροφές, φοβερές κατασκοπήσεις και πολλά άλλα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Σχόλια