«Βόμβα» Παναγούλη:«Έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να μεταφέρουν μετακλητούς και φίλους δωρεάν στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να ακούσουν την ομιλία Τσίπρα»



Με το θάρρος της γνώμης του και με την παρρησία που τον διακατέχει, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, αποκάλυψε την Πέμπτη (13/12/2018) στη Βουλή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μισθώνει πούλμαν για τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος, για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκηόπου μιλά την Παρασκευή (14/12/2018) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας
«Έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για να μεταφέρουν μετακλητούς και φίλους δωρεάν στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να ακούσουν την ομιλία Τσίπρα», ανέφερε ο κ. Παναγούλης, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του κυβερνώντος κόμματος, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποστείλει ήδη χιλιάδες SMS σε κομματάρχες, επιτελείς και οπαδούς του κόμματος. Στα SMS αναφέρεται πως έχουν ναυλωθεί λεωφορεία, για να τους μεταφέρουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη.
«Πού φτάσατε σήμερα, κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ; 
Φτάσατε στο εξής: Στέλνετε μηνύματα. Και ακούστε το, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι:
 Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 7 προ μεσημβρίας και επιστρέφει μετά την ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού ή την επομένη το πρωί. Όσες και όσοι επιθυμείτε, δηλώστε το. Είναι δωρεάν η μετακίνηση. Και διάφορα άλλα», ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης.

Σχόλια