Ε Υ Ρ Ω Π Η... Α Ι Σ Χ Ο Σ....Ναι! Είναι στην Γαλλία του Μικρόν, στην Ευρώπη της Μέρκελ και στον πλανήτη του Ρότσιλντ και των κάθε λογής Σόρος.










Ναι! Παιδιά με δεμένα τα χέρια με νάυλον ταιραπ και δεν είναι ο ΙΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Είναι στην Γαλλία του Μικρόν, στην Ευρώπη της Μέρκελ και στον πλανήτη του Ρότσιλντ και των κάθε λογής Σόρος.

Μόνο οι ανόητοι πιστεύουν ακόμα, ότι μπορεί ο φασισμός να επιστρέψει με την ίδια μορφή, δυο φορές στο ιστορικό προσκήνιο. 

Κάθε φορά αλλάζει μορφή, αλλιώς πως θα γινόταν αποδεκτός, αν όλοι γνώριζαν από την αρχή τι είναι;

Ο Ναζισμός είναι πλέον τελείως απαξιωμένος στη συλλογική συνείδηση και σβάστικες και συναφή δεν γίνονται ξανά δεκτά. Η ιστορία ξεγελά, αλλά δεν ξεγελιέται. 
Όσοι δαχτυλοδείχνουν τον δήθεν Ναζισμό και τον επισείουν ως φάντασμα, είναι για να στρέψουν την προσοχή από τον νέο φασισμό που ήρθε ολοταχώς αυτή τη φορά με άλλο, λιμπεραλιστικό προσωπείο. 

Με χαμόγελα, υποσχέσεις, ενώσεις δικαιώματα. 
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πέσει το προσωπείο και να φανεί η αυταρχικότητα και το έλλειμμα της δημοκρατίας. 

Πρώτα στην Γαλλία του τραπεζο-υπάλληλου Μακρόν για συγκεκριμένους λόγους. Ίσως σύντομα και στην Ελλάδα για άλλους, εθνικούς.
 Αυτή είναι η καθεστωτική Ευρώπη και η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυς.
Έχω επισημάνει και παλαιότερα τη σημασία που έχει για την κατανόηση των γεγονότων, η σημειολογία που περικλείει κάθε εικόνα. 

Κινήσεις, εκφράσεις, γενική ατμόσφαιρα κλπ. 

Εδώ, σε αυτήν την πρωτοφανή εικόνα που θυμίζει Συρία και αιχμάλωτους του ΙΣΙΣ, τόσο η σημειολογία, όσο και τα μηνύματα που εκπέμπει σκοπίμως στους αποδέκτες της είναι απολύτως σαφή, 
Οι μαθητές αντιμετωπίζονται ως αιχμάλωτοι εχθροί πολέμου και όποιος άλλος τους μιμηθεί θα έχει την ίδια τύχη, λέει το μήνυμα. 
Προσέξτε όμως, ότι σκοπός δεν είναι η απλή σύλληψη τους, αλλά ο δημόσιος εξευτελισμός προς παραδειγματισμό. 

Όχι η αδρανοποίηση τους, αλλά η εξουθένωση. 

Δεν τους έχουν ούτε καν υπό περιορισμό και αξιοπρεπώς όρθιους, όπως θα άρμοζε σε αληθινούς αιχμαλώτους, αλλά γονατιστούς και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. 
Και μιλάμε για 12χρονα και 13χρονα παιδιά.
Ξεκάθαρος σκοπός η ψυχολογική επιβολή της ισχύος του κράτους. 

Και αυτό ισχύει κατεξοχήν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Το σπάσιμο του τσαμπουκά, η διαπόμπευση, ο εξευτελισμός, η άμβλυνση της θέλησης για περαιτέρω αντίσταση, η εκδίκηση του συστήματος απέναντι τους.
Στην Γαλλία του 2018!
Σιλβουπλέ!!



Γεράσιμος Γερολυμάτος

πηγη

Σχόλια