Έδειραν τον διαιτητή Θανάση Τζήλο

Tον διαιτητή στοχοποίησαν πρόσφατα, φυλλάδες του Ολυμπιακού και ο κ.Καραπαπάς, με δηλητηριώδη υπονοούμενα και τίτλους, όπως "στημένος", "έφαγε 2 πέναλτι", "εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Ολυμπιακό με την Ξάνθη" κ.λ.π.
Κανείς εισαγγελέας δεν συγκινήθηκε από τη στοχοποίηση, φυσικά. Μόνο....
οι εισαγγελείς της Θεσσαλονίκης διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και καλούν τους διευθυντές τους σε απολογία για "εμπρηστικά προωτοσέλιδα".

Κουκουλοφόροι έστησαν το πρωί ενέδρα στον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο, τον ....
ξυλοκόπησαν με χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο! Άλλο ένα κρούσμα... Κολομβίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!


Νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς καταγράφηκε ακόμη ένα κρούσμα βίας στον χώρο της διαιτησίας.

Το πρωί της Τετάρτης (περίπου στις 9:30) ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του, στη Λάρισα από τρεις κουκουλοφόρους!

Ο διεθνή ρέφερι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο....... Λάρισας -όπου και νοσηλεύεται- για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έφτασε και περιπολικό.

Άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση. 

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και η ΕΠΣ Λάρισας: 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και η Π.Α.Ε Λάρισα:


Σήμερα στην Λάρισα, στην έδρα της Iστορικής ομάδας μας, οι εγκληματίες μπράβοι του «συνεργείου» που από το 1996 και μέχρι και σήμερα καταστρέφει καθημερινά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έδρασαν και πάλι.

Οι ανεπάγγελτοι εγκληματίες που 22 τώρα χρόνια γίνονται πλούσιοι και αποκτούν και κοινωνική θέση στην κοινωνία του ποδοσφαίρου χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα τους εκάστοτε ιδιοκτήτες των λεγόμενων μεγάλων ομάδων, χτύπησαν και πάλι για να τρομοκρατήσουν διαιτητές που αντιστέκονται, ιδιοκτήτες που τολμούν να αναδείξουν την βρώμικη και παράνομη συμπεριφορά τους xτύπησαν και πάλι.


Χτύπησαν με το θαμνάκια τον Βασσάρα, xτύπησαν τον Τσαχειλίδη, xτύπησαν τον Ζωγράφο, έκαψαν το σπίτι του Μπίκα (και παραλίγο να κάψουν τον ίδιο ζωντανό μαζί με την οικογένεια του), πυροβόλησαν με σκοπό να σκοτώσουν και τελικά σακάτεψαν τον Λίβα και σήμερα, δεν γνωρίζουμε εάν τον άφησαν ανάπηρο, τον επιστήμονα, πολιτικό μηχανικό, άριστο οικογενειάρχη και ένα από τα μεγάλα θύματα του «συνεργείου» αφού ήταν 10 χρόνια στην Β΄Εθνική, τον Θανάση Τζήλο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση του Θανάση Τζήλου και από σήμερα θα κάνουμε τόσο με τον ιδιοκτήτη μας όσο και σαν ΑΕΛ αλλά και μαζί με την ΕΠΣ Λάρισας, τα πάντα για να αποκαλυφθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.


Πριν ένα χρόνο οι μπράβοι του Μελισσανίδη, ο Γιώργος και ο Βαγγέλης, μπροστά στο Μελισσανίδη προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο στον κ. Κούγια.

Σήμερα δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, αλλά αυτή η βρωμιά των αδίστακτων νταβατζήδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να τελειώνει.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητάει από το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE να συνεννοηθούν με την NOVA και την ΕΡΤ και να σταματήσουν όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. 


Δεν είναι δυνατόν να παραμένουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο διαιτητές τύπου Λάμπρου και να σακατεύονται διαιτητές σαν τον Τζήλο, σαν τον Βασσάρα, σαν τον Τσαχειλίδη και να τιμωρούνται με πρόστιμα ιδιοκτήτες σαν τον κ. Κούγια, γιατί τολμάει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους και ότι έτσι δήθεν δυσφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο το δυσφημίζουν όσοι ανέχονται επί 22 χρόνια Μητρόπουλους, Παπαδόπουλους αλλά και ολόκληρο το «συνεργείο» (παράγοντες, διαιτητές, παλιοί διαιτητές, παρατηρητές, υπάλληλοι της ΕΠΟ) από το 1996 έως σήμερα.


Σχόλια

  1. Μετά τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1 με διαιτητή το Τζήλο, τα πρωτοσέλιδα των παοκτσίδικων εφημερίδων οργίαζαν εναντίον του διαιτητή. Το ίδιο βούιζε όλη η Θεσσαλονίκη. Σε λίγες μέρες σπάνε το αυτοκίνητο του Τζήλου, αλλά εσείς δεν πήρατε χαμπάρι.
    Τώρα στοχοποιείτε τον Ολυμπιακό χωρίς απόδειξη. Μόνο αποπροσανατολίζετε.
    Αυτή είναι δημοσιογραφία; Έμμεσα δικαιώνετε τους μαφιόζους μπράβους παρακρατικούς, εφόσον...δείχνετε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου