Οποιος προπηλακίζει τους Συριζαίους είναι φασίστας!!!

Καλά που δεν μας είπαν ότι αυτοί που ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο ήταν Χρυσαυγίτες! Αυτό θα έλεγαν, εάν....
τους την είχαν πέσει οπουδήποτε αλλού. Αλλά και εκεί; 

Η πραγματικότητα υπάρχει όσο και αν δεν αρέσει τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και τα εξουσιαστικά φερέφωνά τους. Ο κόσμος και ιδίως οι νέοι δείχνουν να αφυπνίζονται από την κυρίαρχη φιλελεύθερη προπαγάνδα με αριστερή προβιά.


Όλοι οι επιδοτούμενοι του Σόρος (πλέον βλέπετε έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο παραλυσίας ώστε και μόνοι τους στο υπουργικό συμβούλιο αλληλοκατηγορούνται ποιος παίρνει τα περισσότερα από το φιλελεύθερο αφεντικό της κατεστημένης δικαιωματικής αριστεράς) βρίσκουν μπροστά τους έναν λαό που διαμαρτύρεται (τόσο πολίτες παραδοσιακά αριστερούς όσο και δεξιούς).

Ο κόσμος καταλαβαίνει το δόλιο παιχνίδι της επιδοτούμενης από τον Σόρος αριστεράς, δηλαδή των πλέον γνήσιων υπαλλήλων της φιλελεύθερης πολιτικής και προσπαθεί να αυτοπροστατευθεί από αυτήν. 


Σπασμωδική, βέβαια, αλλά και δικαιολογημένη η αντίδραση στο Πολυτεχνείο. Οι υπάλληλοι του Σόρος και του Λάτση υπουργοί του Σύριζα ξέρουν ότι....
μπόρεσαν να κοροϊδέψουν τον αριστερό πολίτη αντλώντας πολιτικό κύρος από παρόμοιες εκδηλώσεις επί δεκαετίες. Με αυτές, όμως, δεν είχαν, δεν έχουν και δεν νομίζω να αποκτήσουν ποτέ καμία σχέση.

Τι σχέση μπορούν να έχουν υπουργοί που είναι άμεσοι υπάλληλοι του μεγάλου κεφαλαίου; Τι σχέση μπορεί να έχει μία κυβέρνηση, η οποία ξεπερνά τον Σημίτη, τον ΓΑΠ και τις κυβερνήσεις των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων σε αμερικανοδουλία; Πώς να αφήσουν οι συγκεντρωμένοι τους υπουργούς που μαζεύτηκαν 8 το πρωί, ακριβώς για να μην υπάρχει κόσμος να τους αποδοκιμάσει, να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο που έγινε από τις ΗΠΑ;

Πώς να αφήσουν αυτούς που έχουν ως σύνθημα: ό,τι πει η Αμερική; Και όσο για το επιχείρημα ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι δημοκρατική, μάλλον δείχνει τον ξεπεσμό των συριζαίων υπουργών. Αυτοί που επί δεκαετίες χαρακτηρίζουν τον προπηλακισμό και την απαγόρευση κατάθεσης στεφάνου από πολιτικούς της δεξιάς ως δημοκρατία, φτάνουν να καταγγέλουν ως αντιδημοκρατική συμπεριφορά την απαγόρευση στεφάνου, όταν αφορά στους ίδιους. 

Τραπεζάκια έξω λοιπόν για τον Σύριζα! Απέναντι από το Πολυτεχνείο, θα κάνουν δηλώσεις πλέον. Ίσως να πηγαίνουν και ακόμη πιο μακρυά από του χρόνου! 

Χαράλαμπος Μηνάογλου

http://makpress.blogspot.com/2018/11/blog-post_235.html#more

Σχόλια