ΚΚΕ: "Δεν έχει καμιά δουλειά ο αμερικανόδουλος ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο"

Το ΚΚΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι "στις πύλες του Πολυτεχνείου δέσποζαν τα συνθήματα "Έξω οι ΗΠΑ", "Έξω το ΝΑΤΟ", στους οποίους.....
σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανοίγει τις πύλες και τα παράθυρα, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση.

Η κυβέρνηση, με την ουσιαστική συμφωνία και στήριξη και των άλλων αστικών κομμάτων, στο όνομα της λεγόμενης γεωπολιτικής αναβάθμισης, βαθαίνει την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς μεταξύ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και Ρωσίας, Κίνας, άλλων δυνάμεων, με επίκεντρο τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαδρόμων στρατηγικής σημασίας. ....
Αποδεικνύεται ότι οι όποιες κατακτήσεις και παραχωρήσεις στον καπιταλισμό είναι προσωρινές. Οι κρίσεις, η ανεργία, η φτώχεια, ο αυταρχισμός, οι πόλεμοι θα υπάρχουν όσο η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των καπιταλιστών, όσο η Ελλάδα είναι δέσμια των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ."

Υπενθυμίζεται ότι....

το πρωί, μέλη του ΚΚΕ απαγόρευσαν σε στελέχη του αμερικανόδουλου ΣΥΡΙΖΑ, να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου και προπηλάκισαν αντιπροσωπεία δοσίλογων της νατοϊκής αριστεράς, αποτελούμενοι από τους γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα, καθώς και τους βουλευτές Νίκο Μανιά, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα και Θοδωρή Δρίτσα.

Οι κομμουνιστές θεωρούν πως δεν είναι δυνατόν, στελέχη ενός κόμματος, που αποτελεί τον πιστότερο υπηρέτη των αμερικανο-νατοϊκών σχεδίων, να τιμούν υποκριτικά μια εξέγερση που είχε ως κεντρικό σύνθημα το "ΕΞΩ ΑΙ ΗΠΑ - ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ".


http://makpress.blogspot.com/2018/11/blog-post_246.html#more

Σχόλια